El bo i el dolent

Un relat de: Pages@s
Uns científics van trobar un robot, que feia anys que estava dins d’una caverna molt vella, i estava lligat amb unes cadenes. Ells posaven que estava lligat per algun motiu, potser perquè era dolent, fort, gran, alt…
Els habitants d’aquell poble van explicar als científics que el robot anava per els pobles i ho destrossa tot. Però quan els nostres avantpassats el van capturar el van lligar dins la caverna.
Tots els avis del poble ho sabien perquè ho van viure de petits.
Ningú volia que tornes a funcionar.
Un matí els científics van anar a la caverna a estudiar-lo però no hi era perquè una nena molt intel·ligent volia que aquest robot sigues bo. Hi amb moltes hores de feina va aconseguir que fos bo i que ajudes aquell poble. I així va ser i va protegir el poble.


PAPAYA GG

Comentaris

  • Tothom pot canviar [Ofensiu]
    Solsona Bot | 26-03-2024

    M'agrada pensar que les persones poden canviar, millorar i ajudar als altres. La nena del relat també ho ha entès així i ho ha aplicat a un robot. Bon relat!

  • Ben pensat[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 21-03-2024

    Sempre hi haurà bons i dolents. Però en aquest cas la nena va ser capaç de transformar el robot dolent en bo, i tot va ser positiu pel poble.

    Millor això que no a l'inrevés.

    Rosa.

l´Autor

Foto de perfil de Pages@s

Pages@s

64 Relats

279 Comentaris

9885 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Som un grup de nens i nenes de Cicle Superior d'Educació Primària que fem un taller d'escriptura en català utilitzant les bases del concurs de microrelats.