El bany

Un relat de: Ginger

Avui ha estat un dia d'allò més pesat. Primer al treball, com sempre, i després a casa la dona de fer feines que m'ha deixat plantada de repent, amb aquesta calor!

Després de feinejar i rondinar, doncs, he decidit regalar-me un bany. Estava sola, no esperava res ni ningú, tenia tot el temps del món. He emplenat la banyera (si, si, ja sé que hi ha restriccions d'aigua i pot ser és malbatar-la però no soc perfecta, jo, i avui he tingut la necessitat de reafirmar-me en la meva imperfecció) i m'he deixat anar una bona estona en remull.

Ha arribat, però, el moment d'esbaldir-se l'escuma i amb calma, mig estirada encara i amb la banyera ja gairebé buida, m'anava passant el telèfon de la dutxa per tot el cos. L'aigua relliscava anatomia avall a voltes acaronant-me, a voltes mostrant-me la seva força.

De repent, sense jo voler, sense premeditació, com si tingués vida pròpia i em conegués a fons s'ha deturat en un lloc, en un punt concret petit i molsut perdut allà entre mig d'unes gorges que el protegeixen com el tresor més valuós que un pirata hi va amagar. No li ho he impedit, l'he deixat fer; al cap de vall no havia estat pas decissió meva aquella acció i doncs, qui era jo per posar-li limitacions? i m'he disposat a gaudir del regal tal com vingués.

Primer ha estat com un petit pessigolleig en aquell minúscul indret, però de mica en mica aquella sensació s'anava estenent i estenent com una taca d'oli al mar i escalfant al seu pas tot el que trobava de la mateixa manera que ho fan els volcans hawaïans, que no exploten de cop sino que la lava va lliscant lentament per la muntanaya fins a fondre's en un gran bes amb les onades.

Jo em deixava portar, no volia pensar, però la ment és trapella en aquests casos i sovint també hi vol dir la seva. Com un dimoni voluptuós em mostrava imatges suggerents d'allò que alguns diuen que és pecat i que ens tornarà cecs. Què m'importa a mi no veure-hi amb els ulls físics si hi veig amb els ulls de l'ànima! Les persones, en front dels animals, tenim una gran sort amb possiblitat de la mirada interior.

Per moments anava perdent contacte amb el món real, tot era com un remolí incontrolable que se me'n duia riu avall qui sap a on. Tranquil.la, tranquil.la, pensava, no corris, no hi ha pressa, no intervinguis, deixa que les coses senzillament succeeïxin com han de succeïr. La respiració s'accelerava, el pols em bategava al cap com el timbal que dirigeix els condemnats a galeres, estava a una passa del cim, ara a mitja, i de sobte! Aaaaahhhhhh!!!! Oooohhhhhhh!!!!!!, un, dos, tres, quatre, cinc, sis, set, vuit, nou, deu, onze, dotze..… i el volcà ha rebentat definitivament, l'ona expansiva no ha deixat cap racó al marge i l'illa s'ha esfondrat en les profunditats de l'oceà. Dues llàgrimes han rodolat per la meva cara perdonant plaer indescriptible que m'acabava de posseïr…

Al final, el dia no ha resultat ser tan terrible, oi?

Ginger


Comentaris

  • L'última dama del joc[Ofensiu]
    Bonhomia | 18-05-2010 | Valoració: 10

    He imaginat l'escena amb cada detall comparatiu fins a adonar-me del tot que aquest és un text eròtic perfecte, amb espurnes de sinceritat i desesperació femenina, tan incontrolable, quan l'aigua beneïda brota en una allau rere una altra, que tatua a les parets de la cavitat sexual la rosada bullint del crepuscle d'un vespre en soledat, d'una aventura pel màxim plaer, que inunda la guarida fins que ella s'hi ofega entre crits de bogeria i tremolor, quan les cames perden vida i passen a formar part de l'enginy instintiu, anhelant una branca viva al màxim exponent en moviment i seducció clavada a l'entrecuix, amb espines que una desitja que piquin i piquin més, per abandonar la vida i entrar a la dimensió secreta a l'ombra de les mirades expectants, pecats que la persegueixen a ella, àngel de caldera, víctima de l'encant de l'èxtasi, on les paraules desapareixen per donar pas als sons estridents que armonitzaran plor, a la vista i al ventre, la dama blanca que regna sobre ella, al cap i a la fi.


    Sergi

  • ostres![Ofensiu]
    romanidemata | 18-08-2006

    això fa un telèfon de dutxa?

  • Molt erotitzant[Ofensiu]
    Noctambul | 05-08-2006 | Valoració: 10

    És clar que no totes les coses tenen una funció única. I és bo trobar-hi la utilitat adient de cada moment d'acord amb els desitjos i la imaginació. Seria molt avorrit que només les utilitzéssim per allò que el seu inventor va pensar que podien servir. M'ha agradat molt la manera com descrius aquest dolç moment que, a poc a poc, culmina en un gran esclat de plaer indescriptible. Petonets.



  • De volcans va la cosa[Ofensiu]
    Xavier Lamarca | 05-08-2006

    Els vulcanòlegs hauran d'estudiar aquesta nova classe de volcà; has aconseguit fusionar la indolència dels hawaians amb l'ímpetu dels strombolians i al final: el Krakatoa..
    I la pluja lleugera ha caigut per refredar-ho tot altre cop a temperatura ambient.
    Una tempesta a la banyera, una tempesta al cor.
    I la vida que navega entre tempestes i calmes.

  • Bon relat i bona dosi d'erotisme elegant[Ofensiu]
    angie | 05-08-2006

    M'ha encuriosit el títol... tinc un relat "L'hora del bany" i he trobat un denominador comú, l'erotisme (tot i que el meu és tan sols suggerent).

    Has dibuixat figures i això em xifla!. Els paral.lelismes amb els volcans i les illes hawaianes, de premi...

    Ginger, l'enhorabona!

    angie

  • uuuuuu[Ofensiu]
    Flanagan | 04-08-2006

    M'encanten les banyeres...un bon lloc x tenir una trobada com aquesta! jeje, m'ha agradat bastant. Un bon relat eròtic!:D

    Seguiré llegint-te!
    1 ptooo
    Alexander

l´Autor

Foto de perfil de Ginger

Ginger

45 Relats

78 Comentaris

61162 Lectures

Valoració de l'autor: 9.64

Biografia:
Quan era petita m’agradava dibuixar, tenia molta imaginació i es veu que ho feia força bé. Però per cicumstàncies a l'escola de monges ho vaig avorrir i no hi he tornat. També se’m donava bé l’escriptura, però algunes de les meves mestres també a l'escola de monges no ho entenien així, i fins i tot una vegada en una redacció en que vaig fer servir un personatge que no els va agradar em van posar un ‘zero patatero’ sense aturar-se a observar el contingut ni el perquè de tot plegat. També hi vaig perdre l’interès en l’escriptura i en la lectura durant força anys.

M’he hagut de fer gran i donar-me més d'una trompada per a tornar-hi. Ara escric per per deixar anar els meus fantasmes, però sobre tot per posar en ordre les meves idees i establir-me una opinió que no em resulti massa contradictòria mirant de fer-ho amb sentit de l'humor i ironia (de vegades amb un punt d'acidesa) sense el quals crec que les persones estem perdudes.

El meu bloc d'escriptura és:
http://rosadecyan.blogspot.com.es/ (Ironies, paradoxes i altres subtileses)

També m'interessa la fotografia a la qual dedico diversos blocs: http://imatgesiemocions.blogspot.com/
http://fragmentsde-i-realitat.blogspot.com.es/
http://fragmentsde-i-realitat.blogspot.com.es/



Qui estigui interessat/da en contactar amb mi ho pot fer amb tota tranquil.litat a:

rosadecyan@yahoo.es
rosa.decyan@gmail.com

Gràcies per llegir-me.