Dura esperança

Un relat de: Bonhomia

Surt el sol. Groc com espuma de xampú, blanc com llet, taronja com el reflex metàlic d'un cotxe d'aquest color. Per donar tota la volta ha de recórrer una gran distància, i el món sota, sobre, al costat seu, gemega i riu, crida i plora. La vorera d'un carrer trist deixa anar preus d'aparadors. Algú es dutxa. I l'aigua, freda o calenta, li dóna guspires d'esperança congelada. Un dia més i a afrontar decisions, entrebancs, sorolls, soledat mesclada amb les veus de la gent que passa, sorolls de motor, color gris i alguna etzibada d'una persona gran. I fins que no torna a casa no s'entén a ell mateix. Necessita consumir, però no sap com fer-ho, fins que s'inventa la seva pròpia fórmula que el durà al malson i a un altre despertar una mica difícil, i d'aquesta manera es repeteixen els dies.
Estrés al cos, contraforça i esperança per a la següent fórmula, que sap que tornarà a ser complicada...

Comentaris

  • Esperança...[Ofensiu]
    annah | 19-10-2010 | Valoració: 10

    por ser dura i freda, però és esperança...
    I... en aquest món tant dur, caòtic i fred en el què vimim és important no deixar-se vèncer!

    Feia segles que no passava per la web... vaig que fins i tot has canviat de nom... però continues amb els teus relats plens de sentiments i energia pura.... m'encanta!

    Una abraçada!

    Anna

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515242 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.