Despertar en un poema banyat d'erotisme

Un relat de: llamp!
Panteixant arribo a l’èxtasi
i, capcot, em retiro del jaç.
Ella s’impregna de tota lascívia
i s’espolsa la dèria de sentir-se volguda.

Desperto, inconclús, en un sofà
i, amb assossec, es fa de dia.
Ella esmorza, afligida, en un racó
i mostra, impúdica, els seus goigs.

Obro la cortina per deixar pas al sol,
que penetra en el menjador,
i, esclareix els detalls de la desfeta amorosa,
quan romanc amb el meu posat impertorbable.

Vesteixo un sant per despullar-me,
avui, que la pressa se’m fa escorredissa,
i, el temps d’engendrar noves vivències
és com fluir pel túnel de l’amor.

Executo una maniobra de distracció,
manipulant el fal•lus de manera compassada,
i ella s’acompanya de la joguina fal•liforme.
Junts riem i ens mostrem una tendresa inefable.

_______________________________________

 photo 5d83d565-9d55-4148-a932-615fcff16d25_zps39d6dc9d.jpg

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer