Desconfusió

Un relat de: Bonhomia

coca.cola. bec coca.cola. els cotxes van a la velocitat de la llum, i la llum va a la velocitat de les neurosis psicocardíaques. que bonic és el cel. per què no vens amb mi? ens ho podríem passar molt bé. jo t'ensenyaria que la muntanya més alta del món no és l'everest, i que oasis no és un grup, sinó una fusió química del món de les virtuts sense sol. perque el sol no ens il.lumina. porta, des de que es va inventar el temps, un cabreig que no vegis. nosaltres rebem uns raigos provinents d'un déu fantàstic sense gaire poder. bé, vaig a consultar la no temporalitat.

Comentaris

  • Caram que bó....[Ofensiu]
    Bruixot | 21-05-2006

    si, m'agrada aquesta escriptura "automàtica" en que una munió d'idees aparentment disconnexes s'ajunten i s'encabalquen i es mosseguen les unes a les altres.
    Em reafirmo: m'agrada molt que hi hagi gent com tu que pugui sortir de les banalitats habituals.

    Xavier

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

514006 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.