Converses de poesia

Un relat de: 14

Realment, creus que tinc
alguna cosa a dir?

Per començar,
és difícil ser escoltat
quan un no s'és ningú,
i per continuar,
és complicat entendre que
paraules amb sentit
puguin produir una reacció.
Però impossible és res.

Escrivim perquè dibuixem
la nostra por amb ànims
d'afusellar-la.
Dictem les cadenes
del que no coneixem,
per això constantment vivim
presos de la curiositat.
El temor a no existir
ens empeny a pensar amb les mans
i a omplir d'idees
pàgines sense destí.

El poeta no camina mai sol,
però quan troba la porta
que el condueix al seu camí,
es topa amb un mirall
que dispara fredament contra seva por.

Comentaris

  • Difícil o impossible[Ofensiu]
    Unaquimera | 23-10-2007 | Valoració: 10

    Quan he llegit aquest poema, he coincidit amb tu en què és difícil ser escoltat ( o llegit! ), però també he recordat el que em van dir una vegada:
    "No intentem algunes coses perquè semblen força difícils, sense pensar que semblen difícils perquè no les intentem amb força".
    No sé si estàs d'acord...

    Veig que tens una producció abundant, així que tornaré a passar un altre dia per llegir més coses teves.
    De moment, t'envio una abraçada per celebrar la coincidència d'avui,
    Unaquimera