Conseqüències

Un relat de: crohnic
S’havia guanyat a pols la fama de faldiller. Atractiu, seductor i luxuriós eren algunes de les qualitats que provocaven que cap dona es resistís al seu encant. S’havia embolicat amb la meitat de les dones del poble: morenes, pèl-roges, escanyolides, carnoses, joves, divorciades, vídues, inclús alguna jubilada; no li feia escarafalls a cap. Ara bé, la seva predilecció eren les casades.

Per bé o per mal, en un poble petit tot s’acaba sabent. Es veia a venir que tard o d’hora els seus actes luxuriosos tindrien conseqüències. Qualsevol dia un marit gelós descobriria l’adulteri i voldria passar comptes amb ell.

Aquell dia va arribar. Tornava a casa després d’una esgotadora nit de passió amb la filla de l’alcalde. Tan bon punt va obrir la porta, sense temps a encendre el llum, va notar com un objecte afilat li acariciava la caròtide. Potser va ser a causa de la l’angoixa, però no va reconèixer l’agressor fins que ell es va identificar. Es tractava del marit de la perruquera, la qual havia mantingut una relació amb ell durant uns mesos. Llavors ho va veure tot perdut. Es va encomanar a Déu malgrat no ser-ne un gran devot, inclús va prometre que si salvava la pell no tornaria a embolicar-se mai més amb dones casades.

Malauradament per ell, els plors i les súpliques no eren suficients per obtenir l’indult d’aquell home amb l’orgull ferit. Va notar com l’opressió de la navalla augmentava mentre l’amenaçador s’apropava a la seva orella i li xiuxiuejava:

“M’has arruïnat la vida i això s’ha de solucionar. Al llarg de tot aquest temps que t’has estat follant la meva dona he fet el que he volgut sense tenir por a les conseqüències. Sortia de copes amb els amics fins les tantes de la matinada, anava de putes cada dijous, arriscava diners en apostes i fins i tot, amb l’excusa de l’empresa, havia fet un parell de viatges amb la nova secretària. Res la immutava, però des de què l’has deixat tot això s’ha acabat. Si no tornes amb ella et juro que et mataré!”

Comentaris

  • Un bon gir final![Ofensiu]
    Tanganika | 29-04-2013

    A vegades que hi hagi 'alegria' provoca altres 'alegries'. I després ho critiquen!

    Bon relat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    TGNK

  • Un relat amè,[Ofensiu]
    Nonna_Carme | 21-04-2013

    àgil, entretingut i molt ben escrit.
    Final sorprenent i boníssim.
    Et felicito, crohnic.

  • Un relat amè,[Ofensiu]
    Nonna_Carme | 21-04-2013

    àgil, entretingut i molt ben escrit.
    Final sorprenent i boníssim.
    Et felicito, crohnic.

  • m'agrada[Ofensiu]
    TMR . | 15-12-2012

    un final inesperat!

  • Volta de truita[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 06-11-2012 | Valoració: 10

    Ostres Crònic, has capgirat la truita amb figuereta i tot! Mai m'hagués imaginat una fi així! És un espiral de luxúria portat a l'extrem. M'alegra molt tornar-te a llegir. Molta sort al concurs! A veure si m'hi presento també. Una abraçada.

    Aleix

  • Divertit[Ofensiu]
    Vicent Terol | 05-11-2012

    No està tot perdut! Pot salvar la seua vida!

    Un relat divertit, amb un gir simpàtic. Enhorabona!

l´Autor

crohnic

43 Relats

273 Comentaris

192342 Lectures

Valoració de l'autor: 9.85

Biografia:
Potser seria hora que actualitzés la biografia ja que no la tocava des del dia que vaig començar a penjar relats...
Nascut als 80 i aficionat al bon cinema, la música (els meus gustos són variats, tant m'agrada la música heavy com els cantautors catalans), el Barça, la muntanya,... Enamorat de Girona i d'escriure (llàstima que no sempre es disposa del temps necessari per fer-ho) i orgullós de ser català...
Però bé, continuo pensant que parlar de mi no és important, prefereixo que parlin els meus relats... De totes maneres, amb major o menor mesura, crec que els relats sempre et donen algun indici per saber com és la persona que els ha escrit...
Gràcies per llegir-me i comentar-me...
Salut i relats!!