Carta d'amor

Un relat de: missatger
M’has tornat a fallar, un dia més, un any més, un aniversari més…
Dos anys de casats i onze de festejar sumen tretze anys d’estar junts, que ja són anys, no? Uns anys plens de bons moments, de records bons i dolents, de carícies i petons, d’experiències noves viscudes junts. I tenim el millor del món en comú, una petita barreja de tu i de mi, l’Aina.

La teva obligació moral de fill obedient et fa fer coses que no vols i t’obliga a abandonar una família que t’estima i que només vol passar més temps amb tu.
Sempre has volgut fer content a tothom, oblidant'he de tu mateix, quan ets realment tu el que has de ser feliç i deixar de complaure els altres. Ja saps que sempre et dic que has de fer el que tu vulguis i no el que els altres els hi vagi bé.
Et respecto i t’estimu i és per aixó que a vegades et dic les coses tal com són, no per fer-te mal, sinó perquè vull que suguis feliç.
Segurament mai arribaràs a llegir cap de les cartes que he escrit, però val més així. En parlem hores i hores quan et veig capficat, i al final me n’adono de què només parlo jo, i que tu et dediques a assentir amb el cap. M’enfado perquè sembla que no m’escoltes i t’acabo engegant. Cinc minuts després ja me n’he oblidat. Sóc així, no en dubtis mai, pel que necessitis sempre seré al teu costat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de missatger

missatger

37 Relats

45 Comentaris

61717 Lectures

Valoració de l'autor: 9.74

Biografia:
El secret de la felicitat no és fer sempre el que es vol,
sinó voler sempre el que es fa. (L.Tolstoi)

La lectura és el meu millor amic.
La meva filla és el meu gran amor.
Escriure és una manera d'evadir-me.
Tinc sempre un somriure a la cara.
Res hem fa més feliç que el meu nom: "mare".
Estic sempre disposada a donar un cop de mà.
Sempre, és massa temps.