Bull sexe i només sexe

Un relat de: Jaumedelleida

Vull sexe i només sexe:

No sé si a hores d'ara hauré sabut trobar un títol suficientment cridaner perquè pugui ser llegit pel millor nombre de lectors possibles, atesa la morbositat que em demostra hi ha entre els amants de relatsencatalà. És un repte que em faig. No cal ser massa observador per adonar-se que la majoria de relats inserits dins de l'apartat erotisme, són de totes totes el més llegits, altrament els més comentats. Però discrepo d'un gran nombre d'ells perquè malgrat si que arriben a parlar de sexe no són gens eròtics o el que és igual: per a mi no desperten gens la libido ni són capaços d'evocar-me cap fantasia eròtica mentre llur lectura haurien de poder permetre que la majoria del meus corrents sanguinis, anessin directament vers els organs més adequats en aqueixos moments per recebre'ls (de fet, gairebé només un en exclusiva)

Ara mateix, no em costaria res iniciar una petita historieta fantàstica, tan forta, libidinosa i fins i tot escabrosa, com per tal de què la direcció de relats es veiés obligada a inserir el cartell d'advertiment que només és per a majors d'edat i que pot ferir-ne la susceptibilitat del lector, però això ja ho podré fer en un altre moment, si se m'escau.

Ara només estic demostrant-me que he estat capaç de parlar de sexe i erotisme sense alterar-me gens, i que tot lector que hagi tingut, d'entrada, la curiositat de clicar el relat primer, i més tard, la paciència de perdre uns minuts llegint-lo, adonar-se'n que han comés també l'error de creure que un títol així els acabaria incrementant notablement els graus celsius del seu interior, especialment d'aquelles parts tan íntimes a les que volien sotmetre a un esforç menys habitual del que solen fer i que fins a l'inici de la lectura no estaven pas predisposades a exercir-lo.

Comentaris

  • Arbequina | 09-09-2007

    No saps tu quin fart de riure m'he fet quan he vist el teu autocomentari, he anat a dalt per rellegir i m'he trobat això:

    "No sé si a hores d'ara hauré sabut trobar un títol suficientment cridaner perquè pugui ser llegit pel millor nombre de lectors possibles..."

    Quin fart de riure. De fet, jo l'he trobat tan cridaner que hi he entrat immediatament, pensant: "què original, bull sexe, o és una bona errada o realment vol impactar". I desprès resulta que no, que era "cagada".

    A part d'això, dir que l'article m'ha semblat d'allò més ben escrit i que hi estic completament d'acord. de debò, subscric paraula per paraula. Trobo que hi ha massa tendència a l'erotisme, tant a la literatura en general com, sobretot, a relatsencatalà.cat. A més, coincideixo en opinar que la qualitat no sol ser mai la desitjada, llevat d'honroses excepcions. Veritablement, són relats eròtics que no aconsegueixen "escalfar". Ja ens entenem.
    Vaja, bona reflexió. (També la implícita sobre el títol).

    I sobre la cagada del títol... no t'hi capfiquis, és un error molt comú anar a pitjar la V i tocar sense voler la B. Jo m'he avergonyit més d'una vegada veient faltes menys comprensibles que aquesta als meus relats publicats. I sí, trobo que els de relats hi podrien fer una mica més, a mi m'han publicat un relat sense els guions de conversa, fent els diàlegs completament il·legibles.

    Una salutació.

    Arbequina.

  • VULL i no BULL[Ofensiu]
    Jaumedelleida | 22-08-2007

    Malgrat el sexe fa BULLIR en aquest cas no era el que pretenia.
    No sé com vaig poder validar en text, el títol del qual, havia de començar amb una V espatarrant i va i hi poso una B (d'Ase = Burro) Però és que de tan mal a la vista que em fa, m'he vist en l'obligació de fer-ho constar.
    A part, demanaria que en un cas així tan flagant, no sé si l'equip de relats hi pot fer quelcom al respecte.

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

365 Relats

728 Comentaris

369830 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com