Brut Natural

Un relat de: Bonhomia

Estic escoltant el "Brut Natural" d'Els Pets. Ara comença la meva cançó preferida: "No t'enyoro ( Cançó d'amor desesperada )", i em porta tants records... i segueixo gaudint-ne. Jo ara mateix no enyoro ningú perque estic amb els meus germans ( el meu germà encara no s'ha llevat i són dos quarts de set de la tarda ). Sóc sobre la manta vermella del meu llit. "I ara el destí truca a la porta... ". Jo me'n vaig salvar de pura casualitat. Coses d'aquelles que no es poden explicar, i sóc dòcil; vull dir amb les drogues. Però m'estic medicant per un transtorn esquizoafectiu que tinc i no puc provar cap mena de droga ( només estic enganxat al tabac i a la cafeïna).

Ara sona "Sortiràs al carrer". Jo i el meu germà hem d'escriure tres cançons a l'ordenador i imprimir-les, per presentar-les a un concurs amb el nostre grup "Olla de Grills". Tant se me'n fot el resultat que aconseguim, la qüestió serà divertir-se i adquirir experiències noves. L'Ira és a la meva habitació, però, no sé perquè no puja al llit... ei! si ja ho està fent... ara ja hi és. Ara toca "Si no fos pecat". No me la conec gaire ni sé de què parla, perque em vaig comprar el CD fa pocs dies. Després vindrà "La balada de l'Anton el Roí", que és una de les meves preferides. Si a algú li agraden Els Pets, que em faci algun comentari, si us plau. Aquest és un grup molt especial per mi.

Això d'anar de putes no té perque estar malament, si es pot fer bé. Jo ho he fet i de l'únic que m'he arrepentit és de deixar-m'hi tants calers i de no poder seguir les relacions. N'he conegut de genials. De tant en tant trobo a faltar la Cristina, una ucraïnana a la qual li vaig perdre la pista.

Ara comença "Fins a la soca dels ous", i aquesta si que la conec, i a més m'agrada.

Doncs això... : BRUT NATURAL!!!

Comentaris

  • eiiiiii[Ofensiu]
    AnNna | 08-07-2006

    et comentoooo! perquè m'ho has dit, eeeh?! sóc fanàtica dels Pets! Fan namber one or two! jaja!


    aiix! de fet, el relat meu que hi ha al llibre té la gràcia d'haver-hi moltes cançons dels pets ;P

    aiix!


    doncs ja està, ja ho veus!


    El relat en si, podria estar més currat, eeh! però buenooooo!


    per cert! t'he trobat pel Google, buscant la lletra de la balada de l'Anton ;P


    petonsss!

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515261 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.