BARREJA D’ESPÈCIES

Un relat de: Pages@s
Segurament tots heu pensat alguna vegada, “-Qui va ser abans, l’ou o la gallina?”, i ningú ha pensat, “-I si les gallines provenen d’algun dinosaure?”. Normalment diuen que tots els dinosaures són germans o es casen amb la seva espècie, però… I si algun no va anar amb la seva? un T-Rex amb un velociraptor o algun altre... Es diu que els dinosaures posen els ous, el més segur seria que un Dodo hagi estat amb un tipus de dinosaure volador. Ara t’estaràs preguntant, “-I si surt d’un dinosaure, com va sobreviure la gallina mentre els altres morien?”, potser algun ou es va alliberar de “l'explosió” o algun ou va estar en un lloc on no va passar “l'explosió” i així va passar, les femelles són gallines i els mascles galls.


???

Comentaris

  • Preguntes i respostes[Ofensiu]
    Solsona Bot | 23-11-2023

    La curiositat és una qualitat que tenen tots els animals, i el que ens distingeix als humans és les ganes de fer-nos preguntes i buscar respostes. Ho expliques molt bé!

  • possiblement[Ofensiu]
    Atlantis | 22-11-2023

    va ser na barreja d'espècies...Un dels relats que més m'ha agradat.

  • Una idea[Ofensiu]
    Prou bé | 21-11-2023

    Totes les idees són bones per a explicar el que no entenem. I aquesta ho és i divertida també. Gràcies per fer-me somriure.
    Amb total cordialitat

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament.

    Recorda, ja no el pots esborrar!
    Qualsevol dubte contacta amb nosaltres en el nostre correu:
    concursos.arc@gmail.com

    Gràcies per participar.


    Comissió XIV Concurs ARC de microrelats

l´Autor

Foto de perfil de Pages@s

Pages@s

64 Relats

279 Comentaris

10397 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Som un grup de nens i nenes de Cicle Superior d'Educació Primària que fem un taller d'escriptura en català utilitzant les bases del concurs de microrelats.