BARREJA D’ESPÈCIES

Un relat de: Pages@s
Segurament tots heu pensat alguna vegada, “-Qui va ser abans, l’ou o la gallina?”, i ningú ha pensat, “-I si les gallines provenen d’algun dinosaure?”. Normalment diuen que tots els dinosaures són germans o es casen amb la seva espècie, però… I si algun no va anar amb la seva? un T-Rex amb un velociraptor o algun altre... Es diu que els dinosaures posen els ous, el més segur seria que un Dodo hagi estat amb un tipus de dinosaure volador. Ara t’estaràs preguntant, “-I si surt d’un dinosaure, com va sobreviure la gallina mentre els altres morien?”, potser algun ou es va alliberar de “l'explosió” o algun ou va estar en un lloc on no va passar “l'explosió” i així va passar, les femelles són gallines i els mascles galls.


???

Comentaris

 • Preguntes i respostes[Ofensiu]
  Solsona Bot | 23-11-2023

  La curiositat és una qualitat que tenen tots els animals, i el que ens distingeix als humans és les ganes de fer-nos preguntes i buscar respostes. Ho expliques molt bé!

 • possiblement[Ofensiu]
  Atlantis | 22-11-2023

  va ser na barreja d'espècies...Un dels relats que més m'ha agradat.

 • Una idea[Ofensiu]
  Prou bé | 21-11-2023

  Totes les idees són bones per a explicar el que no entenem. I aquesta ho és i divertida també. Gràcies per fer-me somriure.
  Amb total cordialitat

 • Relat rebut[Ofensiu]

  Relat rebut correctament.

  Recorda, ja no el pots esborrar!
  Qualsevol dubte contacta amb nosaltres en el nostre correu:
  concursos.arc@gmail.com

  Gràcies per participar.


  Comissió XIV Concurs ARC de microrelats

l´Autor

Pages@s

11 Relats

50 Comentaris

1396 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Som un grup de nens i nenes d'educació primària que fem un taller d'escriptura en català utilitzant les bases del concurs de microrelats.