Aroma d'engany

Un relat de: Eva Caselles
Tan bon punt vaig entrar a casa, vaig saber que ell havia arribat. L'olor de la seva colònia el delatà. Les notes característiques de la seva fragància preferida s'havien dispersat per l'escala. A mesura que anava pujant el meu agut epiteli olfactori es delectava amb les molècules de lavanda, bergamota, coriandre, sàndal i vetiver que el seu cos havia desprès feia uns minuts. Els aromes em penetraven poc a poc, inundaven els meus sentits i estimulaven totes i cadascuna de les cèl·lules receptores del meu sistema nerviós. En el cervell començaren a precipitar-se els records de diferents moments, llocs i fets farcits de plaer.

Estava a punt d'arribar a la porta de la seva habitació quan el meu nas es sorprengué amb una essència desconeguda. De cop saltaren totes les alarmes del meu subconscient i el plaer que sentia es transformà en sofriment. Era el primer dia que inhalava les notes florals d'aquell delicat perfum femení i fou també, el darrer dia del seu engany.

Comentaris

  • Tens bon olfacte[Ofensiu]
    Eva Caselles | 03-01-2014

    Hola Aleix!

    Moltes gràcies per comentar-me positivament el relat. Sempre he pensat que els sentits són una font inesgotable d'informació, però que ens cal saber interpretar-la, encara que no sempre pot resultar fàcil.

    Celebro que tinguis bon olfacte...jo també considero que tinc aquesta virtut! Som afortunats :-)

    Molt Bon Any també per a tu.

    Eva

  • Qüestió de nassos[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 02-01-2014 | Valoració: 10

    L'olfacte és un sentit que tenim bastant adormit, per desgràcia. Ens pot donar molta informació i el teu relat n'és un molt bon exemple. t'ho diu un que quan sent una bona olor pel carrer gira el cap olorant. M'ha alegrat molt llegir-te i saludart-te. Una forta abraçada i que tinguis una molt bona entrada d'any!

    Aleix

l´Autor

Foto de perfil de Eva Caselles

Eva Caselles

36 Relats

53 Comentaris

28923 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Sóc una lectora de relats que s'ha embarcat en el difícil art d'escriure'ls.
Però com que també sóc perseverant, vull pensar que poc a poc me'n sortiré.

Frueixo molt llegint, descobrint i imaginant. I m'agradaria gaudir també, escrivint, creant i inventant.

El que més m'agrada però, és donar la mà.