Aquesta noia folla...

Un relat de: Jaumedelleida

AQUESTA NOIA FOLLA ...


Sí, evidentment no la podria definir millor.

Afectada per una menopausa excessivament precoç, ja sentia dins seu els seus efectes.

En plena etapa de fogositats i canvis hormonals, sempre li agradava notar-se ben fresca i sobre tot, molla a dojo, i no m'estranya gens, perquè no té altra dèria, ara que és estiu, de vestir-se amb un peça de disseny (un pèl extremat) ni més ni menys que de llana.

Cada dia quan es lleva i es veu nua, no suporta veure's aquell cos ja decaigut i poc afavorit, i per tal de sentir-se mullada, i amb ànims de triomfar per la vida, no se li acut altre cosa que rentar-se a diari el vestit que duu diàriament i sense a penes escorre'l, sense perturbar-se pel què diran, es deixa posseir per aquella vestimenta ben humida i amb un continu degoteig, amb la qual cosa, diu sentir un gran plaer en notar-se ben xopa fins al moll de l'os, i creient així que els xicots ben trempats i eixerits que trobi durant el seu recorregut habitual, li dirigirien alguna floreta que li provocaria més d'un lleuger somriure, i sentir-se aleshores cofoia.

En definitiva, aquesta noia doncs, està ben folla i mereix un contacte ben íntim i profund amb el psiquiatre.

Ah! Per cert! Qui és el malpensat que creu que aquest relat és de contingut eròtic i sobre tot, que parla de sexe, si només tracta d'una qüestió de disbauxa mental?

Comentaris

  • holaaaaaaaaa[Ofensiu]
    lienu | 17-07-2008 | Valoració: 10

    jajaajajajajajjajajajaajajajjajaaj ei pare molt bo!!!!! hasta jo e caigut a la trampa jaajajajajajaj

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

366 Relats

729 Comentaris

371159 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com