Alliberament

Un relat de: llacuna
Escriure, com a forma d'alliberament. Explicar allò que vulguis, com vulguis, amb l'extensió que vulguis. Parlar per parlar. Que perillós!
Queixar-se: no funciona això, ni allò, ni allò altre, és que no funciona res, caram! Serà que només funciono jo? Ironia.
Immergir-se en la merda diària, el fang enganxós del dia a dia. Restar-ne coberta i per molta neteja que s'hi faci, sempre hi ha alguna clapa que no ha marxat. 
Llibertat: corre muntanyes amunt i dormir en una cova, amb algun estri que escalfi alguna cosa nutritiva. Això sí que és llibertat.
Forma física. Tanta merda m'ha tret les forces, I ara què? No puc pujar les muntanyes?
-No! T'has de quedar a casa. Aquí volem que tornis a la merda al més aviat possible. Uns dies a casa, bé, però sense oblidar-te de les obligacions i penes.
-Però on veus la merda? Si no n'hi ha! Jo em queixo, dia sí, dia també, però mai no m'he pensat que sigui merda. 
-Merda i tant que hi ha merda per arreu!

Comentaris

  • Escriure...[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 24-02-2024

    és alliberador, i tant que sí, i la merda sempre ha existit i no deixarà de fer-ho, d'això es tracta, de saber trobar la llibertat que tots necessitem, sense deixar-nos arrossegar per ella. No sé si és el que volies transmetre, ja m'ho faràs saber llacuna.

    Salutacions.

    Rosa.

  • Un text[Ofensiu]
    Prou bé | 23-02-2024

    En el que cada paràgraf té sentit i en el que sencer és difícil d'entendre (per a mi), potser per això l'has etiquetat de ciència ficció?
    Amb total cordialitat

  • viure i escriure[Ofensiu]
    Nua Dedins | 22-02-2024

    Endavant amb els relats, perquè, com bé dius en el teu:

    'Escriure, com a forma d'alliberament'

    Així és, alliberador, terapèutic, nutritiu! Les paraules, el pensament expressat sobre un foli que havia estat fa poc en blanc és pura màgia.

    Ens anem llegint doncs! Endavant!