Tentines

Un relat de: Atlantis


Dona que fas tentines al sud de la vida, perduda en el camí dels mots. No et creguis els avantatges dels antidepressius ni dels somnífers per arribar al nucli de la nit. Tampoc et creguis la xerrameca de cap fetiller perquè només ets tu qui has de decidir despullar-te, submergir-te i ressuscitar entremig de les brases del teu caliu ocre i magenta. Fins aleshores mai podràs saber si escrius des del cervell, des de la carn o des de l’ànima.

O bé si el cervell, la carn i l’ànima s’han infiltrat (sense voler) a la paraula.

Comentaris

  • burca[Ofensiu]
    Atlantis | 21-08-2021

    file:///C:/Users/Gloria%20F/Pictures/images-1.jpg

  • DOncs et dire...[Ofensiu]
    Annalls | 17-01-2013

    ...que no m'ho havia plantejat mai així. Em dius que ara a una certa edat, no saps si el que escrius et surt de les entranyes , de l'anima, del cor etc?
    Crec que si estas enfadada et surt del "estomac", sentimental del cor, filosòfica, reflexiva del cervell, i a un altre nivell de l'anima....però això son definicions nostres per entendre'ns, de fet tot ve d'una energia de la que en sabem ben poc. I sovint el que escrivim es una barreja de tot plegat. Te embolicat més?
    Anna

  • Flaix de tentines [Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 16-01-2013 | Valoració: 10

    Aquest breu relat diu tantes coses certes amb tan poques paraules! Les tentines poden ser dubtes, però veient-les, sent-ne conscients, trobarem la sortida i la llibertat de moviments de la mà que ho escriurà. Dubtar és el primer pas per escriure. La papaperera esdevindrà una companya imprescindible. Et felicito per la teva prosa de frase llarga, d'ona de mar de fons, salada i intensa. Una abraçada.

    aleix

  • Paraules...[Ofensiu]
    rnbonet | 16-01-2013

    ...de fe. Cregudes, en sentit propi. Les altres de qualsevol religió ...a fer punyetes!
    I si és 'biogràfic' i no 'literari'.... (és que a RC no mai tens gens clar) porta a la riba del riu més pròxim totes les desgràcies
    i espolsa-les a l'aigua.

    Salut i rebolica!

l´Autor

Foto de perfil de Atlantis

Atlantis

163 Relats

1396 Comentaris

101354 Lectures

Valoració de l'autor: 9.92

Biografia:
From


M'agrada escriure, sobretot poesia , i compartir amb vosaltres els meus poemes.

El meu correu és fogirave@gmail.com