Comunió

Un relat de: Atlantis
Comunió

La primera vegada va ser amb un noi que també era verge com ella i de manera maldestra, van trobar-se despullats al llit, sabent només el què els havia explicat els seus amics i amigues més avesats. Va ser una trobada amable, però no va sentir la satisfacció de la qual parlaven com la gran descoberta. Després es va enamorar bojament d’un altre amb qui hagués anat fins a la fi del món. Ella només el volia complaure però com que era un enamoradís, cada dos per tres tenia dubtes de què sentia per ella. Així que es van separar i va ser quan ella va començar a buscar, desesperadament, un home que la satisfés. D’un llit a un altre, d’uns braços a uns altres... però mai en tenia prou. D’aquestes experiències, però, va descobrir el plaer, que no necessàriament es corresponia amb l’estimació.
Se sentia partida: amb alguns gaudia molt i amb d’altres que li agradaven, era incapaç de passar-ho bé.
S’adonà que entre l’enraonaria de les monges i la propaganda de l’amor romàntic amb la qual havia estat educada, l’havien partit pel mig.
Tenia com una barrera que li impedia lligar plaer i amor.
Això la va portar a un desassossec que no podia controlar. Va renunciar a estimar i a ser estimada com ella volia.
Però coses de l’atzar, quan ja no ho esperava, el va conèixer, es van fer amics i van gaudir del sexe des del primer dia. Sense tabús i sense promeses, les seves trobades van anar aprofundint el que sentien un per l’altre.
Va ser una nit que no recorda quan, després de fer l’amor, que es van abraçar amb tot el cos. Amb els braços i les cames entortolligats van formar un bressol que embolcallà el més pregon dels dos. Va pensar i em sembla que ho va dir en veu alta: tant de bo ens moríssim com avui, estimant-nos.
Perquè no va ser només l’encontre amb l’altre, va ser com si tot l'univers l'abracés.
Li va venir el cap la paraula comunió, que havia rebutjat per les connotacions religioses, però que ara entenia com un moment de plenitud.

Comentaris

  • Tot és possible [Ofensiu]

    Jo, en la meva situació identitària d'atracció física envers el mateix sexe ja d'entrada he descartat aquesta comunió que tan bé narres. Com m'havia de replantejar enamorar-me d'un home en una època en que l'homosexualitat era considerada una aberració humana? Per això vaig segur el camí del sexe per el sexe amb l'únic objectiu de satisfer la meva libido. Ara, després d'anys i panys, la cosa segueix el mateix recorregut....Però amb l'única diferència que l'acceptació de la meva condició sexual i la normalització d'aquesta en la societat actual ha obert la possibilitat de que entre sexe per el sexe,si és per què ha d'ésser, que es manifesti aquest amor en comunió del qual parla el teu alliçonador relat.

  • Realista[Ofensiu]
    SrGarcia | 23-11-2023

    Les coses independents ja ho són així: en pots tenir una, en pots tenir l'altra, pots no tenir-ne cap o les pots tenir les dues. Aquest últim és l'improbables cas més desitjat, el moment de la comunió. Un relat que expressa fets molt reals.

  • La comunió...[Ofensiu]
    Magda Garcia | 22-11-2023 | Valoració: 10

    ..certament, quan es produeix, no té preu. M'ha agradat molt aquest desenllaç! La sensació d'haver trobat el que s'ha cercat durant tant anys. Cordialment, Magda.

  • Alguna cosa més [Ofensiu]
    llpages | 21-11-2023 | Valoració: 10

    La primera lectura del relat m'ha deixat fred: sexe a dojo, sense fre. No podia ser, per això l'he rellegit. Aleshores m'he adonat que, als darrers paràgrafs s'hi trobava la clau de volta del text, fent aflorar un sentiment que plana per damunt de les sensacions que es produeixen quan la pell dels cossos es fonen en una. Comunió, quina troballa! Enhorabona, Atlantis!

  • Plenitud[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 20-11-2023

    La realitat d'una noia confosa i ancorada en el passat, per les creences d'una educació rebuda. Aquesta comunió de l'amor i l'atracció, sol aparèixer quan menys ens ho esperem. Un relat amb un rerefons tendre i sensible, i amb un exquisit redactat.

    Enhorabona Atlantis.

    Rosa.

l´Autor

Foto de perfil de Atlantis

Atlantis

163 Relats

1397 Comentaris

101462 Lectures

Valoració de l'autor: 9.92

Biografia:
From


M'agrada escriure, sobretot poesia , i compartir amb vosaltres els meus poemes.

El meu correu és fogirave@gmail.com