Si tanco els ulls...

Un relat de: Nefertitis
Si tanco els ulls puc veure’t. Ets aquí, ens separa una distància de menys de cinc mil•límetres i de nou, t’abraço.
Si tanco els ulls puc sentir la calor del teu cos, els teus braços allargar-se per envoltar la meva cintura; les teves mans acariciant-me amb delicadesa i suavitat, d’aquella manera que només tu saps fer-ho.
Si tanco els ulls puc besar els teus llavis rojos i molsuts, el teu coll, les teves galtes, les teves orelles... Puc fins i tot, dibuixar la teva cara amb petons.
Si tanco ells ulls... No puc veure la teva mirada penetrant, profunda i alhora indecisa en moments equidistants; i sí, l’enyoro.
Si obro els ulls... No hi ets. No sé ni tan sols si hi seràs mai. El teu silenci s’anteposa a la parla i em remet missatges en blanc que s’esquitxen amb les llàgrimes dels meus ulls.
Et penso, et somio, t’enyoro, però no vull ni puc dir-te: “et perdo”.

Comentaris

  • Marteta | 21-02-2011 | Valoració: 10

    Un relat molt tendre. La manera en que has expresat els sentiments és vertaderament dolça i molt bonica, de veritat.
    Una besada:)

  • No podem perdre...[Ofensiu]
    free sound | 18-02-2011 | Valoració: 10

    ...les coses que estimem, només quan el nostre cor deixi de bategar...Com tu dius estima la vida i lluita pel que tu vols, no deixis perdre qui t'estima, i que el sol il·lumini la vida!!!
    Mil petons i una dolça abraçada.

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Foto de perfil de Nefertitis

Nefertitis

105 Relats

126 Comentaris

86789 Lectures

Valoració de l'autor: 9.84

Biografia:
Nascuda en un vell paratge de muntanyes he buscat afligida un món on cercar la calma, la llibertat... Però en el fons, sempre he estat una persona híbrida, distinta a tot i a tothom. I davant d'aquesta nostàlgia, únicament he vessat llàgrimes amargues i m'he autoavdicat una condemna per ésser invisible davant d'un món perfecte, per la meva manera de concebre aquest. Però he perdut milers de trens, he viatjat al més enllà; però algú m'ha donat una embranzida... No sé qui sóc, on vaig... Únicament escric, perquè és en la poesia, en cada mot on puc ser tot allò que sempre he anhelat. L'únic port que aporta calma al meu cor.