Realitat.

Un relat de: Marteta
Miraré la part positiva de tot això. Em costa trobar-la, però sé que hi és, sempre hi és quan més la necessito.
Per fi la trobo, m'aferro a ella, no ml'amollaré mai. Somric. Recordo, et recordo, i somric. Tot això acaba aquí, però m'ha agradat coneixer-te. M'ha encantat parlar de totes aquestes coses amb tu. No et vull borrar del meu cor, simplement canviar-te de lloc, ja que, on estàs ara em fas mal... i no vull sofrir més.
Et canvio de lloc, sempre amb la nostàlgia que em provoca fer-ho.

Dins meu ja no hi ha aquella ilusió de que aquell somni que vaig tenir aquella nit d'estiu... i això ja no em preocupa.
Vaig ser massa ilusa, però... vaig ser feliç, fins que em vaig adonar de que la vida no és un somni impossible que al final es fà realitat.
La realitat em va despertar d'hora.. i és veritat el que diuen: ''el que vui d'il.lusions, mor de realitats''. I aquesta realitat no m'ha fet morir, sino que m'ha fet tornar a viure, aprenent a aixecar-me i a acceptar que tot aquell somni ja havia acabat.

Comentaris

  • La part positiva[Ofensiu]
    adeta17 | 01-02-2012 | Valoració: 7

    M'encanten els teus relats, fa temps que els segueixo però jo mai m'he llençat per crear-me un compte d'usuari i avui ha arribat el dia.

    Sobre aquest relat destaco el "miraré la part positiva de cada cosa" i tens tota la raó. Per molt negre que ens pot semblar, allà, a un racó ben amagat, està el positivisme i saber-lo trobar és una cosa molt satisfactòria.

    I bé, després de bastants mesos dir-te que m'encanta com t'expresses i que molts cops em sento molt idenficada amb els teus textos i crec que amb els teus pensaments.

    Fins aviat i segueix com fins ara :)

  • Practicitat [Ofensiu]
    Naiade | 29-12-2011 | Valoració: 10


    Molt bones conclusions. Trobo que per ser tan jove tens les idees molt clares. Vas per bon camí Marteta. De les vivències passades n’ aprenem , tan sols cal guardar el bon record i tal com fas guardar-lo en el calaixet del pasat.

    Una forta abraçada i Bon 2012

  • Vullserfeliç,resmes | 25-12-2011 | Valoració: 10

    Si una persona es pot enamorar d'un relat, ho acabo de fer.Es PER-FEC-TE <3

Valoració mitja: 9

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

166115 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.