Em faré paraula.

Un relat de: Marteta
Enyor escriure i aquesta enyorança s'ha fet paraula.

Enyor sentir la necessitat de fugir d' allà on les metàfores no són compreses i cognitivament insignificants. Em fa mal acceptar que he viscut uns mesos en aquest fred món, sense demanar-me pel propi refugi que fa temps em vaig construir i en el que sempre em ficava com si d'un pecat prohibit es tractés.

M'he convertit en un monstre part d'un sistema que ha fet de mi un individu que ja no és persona. Sóc un monstre que obre els ulls, a poc poc. La llum cega, la veritat és tota ella.

Pas a pas ascendiré cap a tu, refugi tintat d'or emocional. Pas a pas em convertiré de nou en persona. Poc a poc seré paraula i compliré - en vers del meu deure- el significat d'allò que escrigui.

Comentaris

  • Excel.lent relat.[Ofensiu]
    unicorn_gris | 18-05-2017 | Valoració: 9

    Al principi un monstre, després una excel.lent paraula...

    M'agrada molt el teu relat, tot i que no l'he entès massa. Però fas una apologia de les paraules digna del filòsof Gòrgies i del seu "elogi a Helena". Bona narració.

    Crec que val la pena tenir-te present en el meu temps de llegir relats. Ja ens veurem. Una abraçada virtual!!

  • No, Marta, no t'has ...[Ofensiu]
    Bonhomia | 04-12-2016 | Valoració: 10

    ... convertit en res aliè a la normalitat, et deus haver acaparat de tanta normalitat, i aquesta té els seus defectes. El món és molt imperfecte i injust. Però pensa: en tens la culpa? No. A mi m'ha passat això, també, al llarg de la vida. Simplement: no deixis de ser tu. Ja sé que s'ha de complir. Et podries buscar estratègies perquè ningú et tregui del teu propi jo natural. Sí que estem obligats a viure en societat. Els moments de llibertat són per a triar-los tan bons per a tu com puguis fer que siguin. Un petó! I molta força! Amb sentiment,


    Sergi : )

  • Gràcies ...[Ofensiu]
    Bonhomia | 04-12-2016

    ... per comentar-me l'HOME-ANIMAL. Doncs sí, és molt antropològic, també romàntic, sobretot perquè busca un present millor possible si haguéssim evolucionat d'una manera natural, sense esquinçar la pau, des que la va trencar la nostra humana raó, que esdevingué llei al moment, i no causa positiva i reflexió.


    Sergi : )

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

165378 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.