Autodestrucció

Un relat de: Marteta
Les cames em tremolen. Ets tu? Em costa reconèixer-te, el meu cor no es vol enganyar i conduir-me mitjançant impuls frenètics al teu encontre.

I si, ets tu, et reconec tal i com ets. Em tremolen les cames per un desencís frustrant. Mai en mi has sigut el tu veritable. Jo, eterna dibuixant d'un príncep blau que no em provoca més que un sentiment infravalorat que es rendeix als cànons i a la comoditat.

Les cames em tremolaven però s'han calmat en un ambient on tot es descompon. Jo, la meva principal enemiga. Tu, mai en mi has sigut el veritable.

Tot prové de mi, i així com puc controlar el tremolor de les meves cames puc tallar les transcendents ales d'una passada il.lusió que ara es crema. Autodestrucció

Comentaris

  • Està bé el relat.[Ofensiu]
    unicorn_gris | 20-05-2017 | Valoració: 8

    Un relat simpàtic i entretingut; no he entès tampoc molt el contingut excepte que es tracta d'una autodestrucció.

    El text no mostra imatges de sang i fetge; és com si es tractés d'una autodestrucció intelectual o ideològica, o alguna cosa semblant.

    Crec que hauria de seguir-te llegint. Estàs bé com a escriptora.

    Una abraçada, Marteta.

  • No sé si es tracta ...[Ofensiu]
    Bonhomia | 26-10-2015 | Valoració: 10

    ... d'una autodestrucció positiva o negativa, per amor o per sexe. El que n'he pogut deduïr jo és que és un "desengany" positiu, una fugida, una alliberació de l'altre que mai s'ha mostrat tal i com és. Però m'ha deixat confós això de l'autodestrucció, potser he deduït malament.


    Sergi : )

  • Merci, Marta, ...[Ofensiu]
    Bonhomia | 26-10-2015

    ... per comentar-me el meu ABANDONANT EL MEU COS 2. En realitat la teva deducció és molt bona, no sé si has fet una crítica existencial, però veig que sí, almenys m'ho sembla a mi, filosòfica. El relat és la continuació de ABANDONANT EL MEU COS 1. Si te'l mires comprendràs que és narrativa realista, parla d'una guerra.


    Sergi : )

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

166191 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.