Mecanisme

Un relat de: Marteta
Tanquem els llums, plorem llàgrimes que en definitiva no són de sang. No veiem més que per la petita pantalla que suor i vida ens costa. La tècnica supera i interfereix en el nostre mecanisme de compassió. Prefabricat. Sacrificant-nos.

Mor gent cada dia, avui ha sigut al costat de casa.

Comentaris

  • Llàgrimes d'acer[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 30-12-2015 | Valoració: 10

    La tècnica que ens envolta, crec que ens embolica. Hi posen un llacet i un paper de colors i au! Per sobre hi deixen anar un polsim adhictiu. I hi caiem de quatre potes, ens enganxem i ens convertim en tècnicodependents. I finalment, quan no podem més, plorem. Marteta, aquest relat és poesia. que passis uns bons dies, que tinguis una bona entrada d'any i que siguis molt feliç! Una abraçada.

    Aleix

  • Et dóno loa raó[Ofensiu]
    Bonhomia | 30-12-2015 | Valoració: 10

    Tens raó, Marta. La gent plora perquè s'amaga les llàgrimes fins que és sol o no pot més. Ens agafem massa a una rutina que avui en dia ens duu d'aquí cap allà i força vegades anem desesperats tots dins l'engranatge que ens hem o ens han muntat.

    Per cert, em vas recomanar l'Escola de Frankfurt i m'estic llegint Verdad y Método de Hans-Georg Gadamer. No l'entenc massa, però és interessantíssim. També em vas recomanar Hegel. M'haig de començar el seu Enciclopedia de las Ciencias Filosóficas. Aquest segur que l'entenc millor. Merci perquè les dues recomanacions són genials.

    Que acabis de passar unes bones festes i que l'any nou et sigui el màxim profitós que et sigui possible!


    Sergi : )

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

165987 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.