que és vida?

Un relat de: Marteta
Avui a classe de ciències intentavem definir el terme de ‘’VIDA’’ , però cap científic, ni cap professor, ni cap persona ha pogut definir la paraula vida en tota la seva totalitat.
Serà perquè era dilluns a primera hora, i que a mi, aquesta hora és una mera temptació de seguir somniant desperta, en els meus móns imaginaris… però avui m’he despertat del meu ja avorrit somni per entrar a la vida real. I llavors, és quan ens han començat a parlar sobre la vida.
El professor ens demanava que intentéssim definir que era la vida. Però es veu que ningú ha contestat a la pregunta així com ell demanava, i hem definit la paraula vida com a tota la materia i no sé que punyetes més… I tornant al meu somni, jo he trobat la meva propia definició de vida; La vida és això, el que veim, el que som, vida és estar a les vuit del matí a la classe de Ciències pel Món Contemporani i que jo estigui completament adormida, pensant, tal volta, en una vida completament diferent a aquesta… sí, una vida diferent, perfecta.

Comentaris

  • Riure, plorar...[Ofensiu]
    Annalls | 23-04-2013 | Valoració: 10

    ..caminar, saltar, dormir, menjar, il·lusionar-se, decebre-se, llegir, estudiar, sentir....
    uf la vida son moltes coses, diferents a una definició científica. Per cert ara buscaré a l'enciclopèdia la definició. I al capdavall ningú ho sap del cert. es un misteri misteriós.
    Anna
    Ens veiem

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

166770 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.