El pedrís.

Un relat de: Marta Blanc
Sortint de la dutxa, sense masses miraments, mentre érem asseguts davant la casa, observant la lluna arrepenjada sobre l'aigua del mar, li he aixecat la tovallola. Despullat encara de l'últim bany, i amb olor de sal, només aquell tros de roba em separava d'ell. Hem observat, tots dos, amb un somriure, el seu penis en repòs entre les cuixes, arrepenjat sobre els testicles.
M'agrada molt veure com evoluciona i canvia de posició, així que m' he aixecat la faldilla del vestit curt negre, i he obert les cames una mica. Les meves calcetes negres amb brodats sembla ser que li han agradat, i el seu penis ha començat a prendre forma. L'hi he acariciat amb els dits, fins que ja era ben dur, palpitant lleugerament per l'erecció. M'he assegut sota el pedrís, davant seu i amb les cames ben obertes, perquè no volia que ningú pogués veure'ns des de la casa, i he començat a masturbar-lo. Ell es deixava fer i, mentre mirava com el seu gland apareixia i desapareixia entre els meus dits, he començat a pressionar-me el clítoris amb l'altra ma. Ell m'ha observat com em tocava, amb cara de plaer.

Poc després he inclinat l'esquena i he introduït aquella polla calenta i molla a la meva boca. Ell ha hagut de contenir un gemec, i he continuat llepant-la-hi amb plaer, fins a arribar al meu priner orgasme. He gemegat suaument, amb el seu penis ofrgant-ne el so, i notant-ne la vibració.
Així doncs, veient-lo calent i excitat, m'he abaixat els tirants del vestit, per deixar vistos els sostens, a joc amb les calcetes. Ell ha estirat un braç, per tocar-me la vulva, i notar-ne la humitat, apretarla, acariciar-la, ficar-hi els dits; i a punt d'assolir el meu segon orgasme, he estirat el sostenidor cap endavant, apuntant la seva polla cap als meus pits. S'ha corregut mentre els dos observàvem com el seu semen m'omplia els sostens, regalimant primer sobre un pit, després sobre l'altre, mullant els meus mugrons. M'he tornat a colocar el sostenidor, per sentir la seva escalfor entre els meua pits, i m'he enretirat lleugerament, per deixar que la seva mà m'apretés la vulva, poc a poc, fins a arribar a l'orgasme, tot notant com el semen dels meus pits s'escorria ja cap al meu melic.

Necessitaré una altra dutxa.

Comentaris

  • Marta Blanc | 22-08-2018

    Potser tens raó Montse, als altres relats sempre hi ha una prèvia de la posada en escena. Però volia centrar l'atenció exclusivament en l'acció. Com a prova.

    Gràcies pel teu comentari!

  • I si no es dutxa fins l'endemà? Uuummmm ;)[Ofensiu]
    Montseblanc | 20-08-2018

    Bé, jo no necessito gaire detalls per posar-me “en situació”, però potser al principi del relat hi aniria bé un parell de línies per situar els protagonistes i l’acció, abans “d’entrar en matèria”. Però cada autor pot fer el que vulgui i presentar-ho al lector en la manera que ell consideri més apropiada. Excitant tota l’escena, sorprenent la facilitat amb que la noia arriba als orgasmes...
    M’ha agradat.

    (l’hauries d’haver repassat...)