Viatge eròtic

Un relat de: Marta Blanc
Quina mala sort! Coi de primavera, a les nou del matí un sol espectacular, i ara trona. Surto de la feina, i plou a bots i barrals. Truco a l'Ignasi perquè em reculli més aprop de la feina, ja que, al plegar a la mateixa hora, sempre tornem junts cap a casa amb cotxe.
Hem quedat dues mançanes avall, l'espero sota un portal per no mullar-me, tot i que vaig xopa fins dalt de tot. El meu modelet estival avui s'ha quedat curt, literalment. Un vestit verd de faldilla fins als genolls, i coll tancat, i unes mitges negres fins a mitja cuixa. Els meus mugrons s'han endurit, del fred i la roba mullada, i haig de creuar els braços perquè no ho noti tothom que passa aprop meu.

Ha arribat l'Ignasi, i pujo al cotxe, amb els cabells regalimant.

- Quin aiguat! Estic xopa fins al moll de l'os...!
- Posa't la meva caçadora, és al seient de darrere - em diu ell.

Decideixo treure'm el vestit, ja que encara em dóna més fred, i posar-me la caçadora. El deixo caure als meus peus acompanyat d'un sorollós "xoff", i veig com l'Ignasi m'observa. M'adono que estic pràcticament despullada; no porto sostenidor, les mitges són curtes, i porto unes calcetes blanques sense vores, perquè no es marquin a través del vestit de cotó fi, cosa que trobo poc elegant. Agafo la caçadora i mentre me la poso el veig que somriu. Jo també somric.

- No et posis calent tu ara, eh!

Tota la vida m'ha excitat el fet de treure'm la roba, sola, i quedar mig nua, sobretot en espais públics, sempre que sé que no se'm veu, clar! Però de sobte he tingut la mateixa sensació, acompanyada de l'Ignasi, dins el cotxe en moviment. Li poso la ma al paquet, i la seva polla és molt dura. Ell riu.

- És que no m'ho poses gaire fàcil!

Sense saber molt bé com, les meves cames són lleugerament obertes, i la meva ma encara és a l'entrecuix de l'Ignasi. M'arrepenjo, amb el cap mig inclinat cap a ell, i li abaixo la cremallera dels texans. Porta els boxers blaus que li vaig regalar, i la seva polla, ben amagada, cada cop és més dura. Introdueixo la ma i començo a palpar-la. Ell fa un gest que indica plaer i, alhora, incomoditat, per la situació. Aixeco una cama, i acaricio les calcetes humides mentre em mira, intermitentment, de reüll. Em mossego els llavis en un gest de contenció, però no me'n puc estar, i li abaixo els boxers, deixant sortir la seva polla entre la cremallera. Dura, i amb la punta ja ben molla, li faig un massatge suau al gland. Ell esbufega, resignat, i amb la seva ma dreta m'aparta els cabells mullats, mirant-me.

Som a l'autopista, en direcció a Castelldefels, quan el massatge amb els dits es converteix en una palla. Concentrat en la carretera i el volant, es deixa fer mentre observa com amb l'altra ma m'apreto la vulva pels cantons, i pel centre, amb les calcetes ben tibades cap amunt, i els llavis de la vagina visibles a través de la suau tela blanca. Li agafo la ma que té lliure, m'aparto la caçadora, i li poso sobre els meus pits, perquè me'ls toqui. Vull que els apreti, que em pressioni els mugrons. I així ho fa de seguida.

Amb el cos mig doblegat, i les cames obertes, em masturbo, amb la boca ben oberta, desitjant poder fer-li l'amor, o posar el seu membre a la meva boca, tot i no poder ser. Gemego suau, però cada cop més rapid, notant com el meu cos es retorça de plaer, i la meva ma apreta la seva polla. Ell respira rapid i profund, i deçplaça leugerament endavant la pelvis. Ja sé què està a punt de passar, i així és. Arriba a l'orgasme, apretant-me ben fort un mugró, i m'omple les mans de semen, en diverses tongades. Em masturbo cada cop més rapid, i em corro també, mentre veig com treu les últimes gotes de semen. Gemego, quasi fins a cridar, excitada, i entristida per estar acabant. Ell resta extasiat i perplex, i jo, netejo el semen de la meva ma amb les meves mitges, mentre el miro, i segueixo tocant-me, suaument.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer