La Font Picant

Un relat de: Marta Blanc
Jo sé, sobradament, que s'excita després de dinar, amb la panxa plena, i en situacions estranyes; i, és clar, me n'aprofito com puc!

Després de dinar avui, a un xiringuito prop de mar, al costat del club on hem anat a fer un torneig de Padel amb un grup d'amics, ella s'ha aixecat de la taula per apropar-se al Sol, i que se li escalfés la pell. Som amics de fa anys, una mica més que amics, i ens agrada aquesta situació.

La calor i els rajos solars directes la feien suar lleugerament, deixant-li la pell lluent, i el cos brillant. Asseguda a la cadira, amb les cames suspeses en una jardinera del davant, lleugerament obertes, es podia resseguir tot el seu cos sota uns leggins negres molt entallats, i un top esportiu a la part superior, subjectant dos pits rodons i grossos, però ben proporcionats amb el seu cos. Em mirava enlluernada, tipa i embriagada, amb els ulls mig tancats, i un somriure plàcid. Poc després, entre copes, rialles i sobretaula, s'ha aixecat, per apropar-se a una font que queda a prop, baixant cap a la sorra de la platja, en una roca excavada que proporciona un espai fresc i resguardat en dies de calor. Per sort, a principis de primavera, on ens trobem, la platja és ben buida.

L'he seguit discretament, i a l'arribar a la font, l'he trobat d'esquena a mi, inclinada, rentant-se la cara i remullant el clatell. Amb el xarboiteig no m'ha sentit arribar, m'he apropat a ella, per darrere, i li he posat una ma a la panxa, i amb l'altra li he apartat els cabells. Ha mantingut la seva posició, i somrient, ha obert les cames per ajupir-se una mica i beure aigua. En aquell moment, les seves cuixes fermes s'han apropat a mi fins a tocar-me, i he quedat dret, obervant com, bevent, l'aigua li regalimava pel coll. La meva ma, abans a l'estómac, ha pujat poc a poc fins a poder acariciar un dels seus pits, que semblava que volgués sortir d'aquell top, per la posició que adoptava al beure aigua. S'ha deixat fer i, sense perdre el temps en tota mena de jocs i complicacions, he estirat la goma dels leggins per abaixar-los-hi, i descobrir unes calcetes color verd clar, precioses, d'un teixit extremadament fi, i sense vores.
Amb els leggins a mitja cuixa, s'ha incorporat, lleugerament, i ha girat el cap per besar-me. He vist com amb una ma apartava una mica el top cap al cantó, per deixar sortir el pit que li tocava per la part inferior. Li encanta que la toquin. M'ha pres la ma, i la hi ha posat a sobre. Els seus ulls, ara mirant-me fixament, desprenien foc, brillaven, mentre respirava fort, molt fort. Amb els dits m'he obert pas entre les seves cuixes, i he pogut notar l'escalfor de la seva vulva, ja humida, abans de tocar-la. Al prémer-la amb força, ha tancat els ulls i ha deixat anar un sospir, com si fins aleshores li hagués faltat l'alè. Ha girat la mirada, i s'ha deixat tocar, lenta però intensament, amb el cap ajupit, i un pit fora el top.

Mica en mica ha abaixat el braç que em subjectava la cintura, com per no deixar-me marxar, per posar la ma dins els meus pantalons, i treure el meu penis dur i excitat dels calçotets. L'he ajudat, al veure que entre el fet d'estar d'esquena a mi, i de tremolar-li el pols, li costava, i al tenir-lo a les mans, ha començat a masturbar-me, mirant-se de reüll el moviment del meu penis entre els dits. El seu tacte m'ha tornat boig de plaer, m'he posat de genolls, he apartat les seves calcetes cap un cantó, veient com li pressionaven la vulva, i he acostat la boca cap a ella.
Sense pensar-ho dos cops, ha obert les cames per obrir-me el camí, i deixar que la meva llengua recollís els seus fluïds, amb el nas entre les natges, mentre ella gemegava dolçament. L'he vist apretant-se els pits amb les mans mentre la llepava, i m'he posat dret. D'un sol cop, l'he penetrat, per sorpresa seva, i l'he forçat a aixecar els braços i arrepenjar-los a la paret. He aixecat el seu top, deixant els dos pits al descobert, i veient com es movien amb els meus cops pel seu darrere. Els he apretat fort amb una ma, i amb l'altra li he pressionat el clítoris, per davant. Les parets de la seva vagina han començat a tremolar i contraure's, mentre gemegava, tan frot que he hagut de tapar-li la boca amb una ma.

Un cop l'orgasme ha acabat, m'ha apartat, s'ha girat, i s'ha deixat caure. Esgotada de plaer, suada, i amb els cabells tapant-li mitja cara, ha arrepenjat l'esquena a la paret, ha obert les cames, i m'ha fet un gest perquè m'hi apropés.
Amb una ma m'ha agafat la polla, masturbant-me ben fort, mentre amb l'altra s'apretava el cony lleugerament inflamat, per sobre aquelles calcetes molles.
Amb la boca a mig obrir, i els ulls tancats, he pogut ficar-li el penis entre els llavis, mentre em seguia masturbant, i ha començat a llepar-ne ben fort la punta. Les meves mans als seus pits, les cames ben obertes, les calcetes molles, el cap tort, ulls tancats; la meva polla a la seva boca, i el seu alè calent, fins que, sense parar de llepar-me, i de tocar-me, se li ha omplert la boca de semen, regalimant-li per les galtes, tacant-li els pits que les meves mans apretaven ben fort.

Ens hem mirat, hem somrigut.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer