El forat del pany

Un relat de: Marta Blanc
La Marta m'ha dit que seguís, que necessitava dutxar-se, i jo li he assentit amb el cap mentre rellegia els últims paràgrafs. Som companys de classe, i ens ha tocat el·laborar junts un treball sobre la relació entre l'art i la sexualitat. Un projecte inspirador.

Ha marxat a l'habitació, ha trafegat una estona, i s'ha ficat al bany. No sé si és conscient que pel forat del pany es té una perspectiva total de l'habitació, com ja vaig descobrir l'últim cop, però no he gosat mirar. Per vergonya, i per respecte.
Però plantejar-m'ho ha despertat la meva curiositat, i m'ha conduït a la seva habitació. La roba bruta no em diu res, però m'atrau considerablement descobrir la roba interior que pot haver portat o portarà en un futur. Així que he obert un calaix, i l'he vist. Sostenidors de diferents tipus, mitjons, mitges, i calcetes, brodades, amples, culottes, petites, de tots colors. N'he agafat dues, unes de vermelles, molt petites, amb un llacet al davant. Les he imaginat apretades contra la seva vulva, i m'he fregat suaument la polla amb elles. Les altres, blanques, amb brodats, mig transparents, les he ensumat. Feien olor de suavitzant, però m'excita el fet de saber que han estat en contacte amb la seva pell, i els seus fluïts.
M'he dirigit al bany i, ajupit, he mirat pel forat del pany. Ella està dreta, amb l'aigua regalimant per tot arreu, una cintura preciosa, els cabells rossos a mitja melena ara li arriben per sota el coll, i els pits, més grossos i bonics del que semblava, ténen els mugrons lleugermanet excitats.
Poc a poc m'abaixo els pantalons, i trec la meva polla pel cantó dels calçotets. Així m'apreten la base i em provoquen una erecció més forta. Deixo sortir els testicles, i amb el membre molt dur i excitat, agafo les calcetes blanques i les hi embolico, i em començo a fer una palla. Cada cop és més dura. M'apropo les calcetes vermelles a la boca, per davant, on estan en contacte amb el cony, i les llepo repetidament, mentre la miro pel forat del pany.
Cada cop la tinc més dura, i ella obre les cames, per ensabonar-se, lluïnt una preciosa vulva, ben rasurada. La meva respiració s'accelera, segueixo llepant les calcetes vermelles, i ella comença a ensabonar-se els cabells, amb el cap enrere, braços amunt, el seu cos despullat, els pits tant rígids, i la boca oberta, com si m'esperés. De cop el cos se'm torça del plaer, em corro entre les calcetes blanques i veig com el semen regalima deixant a terra unes gotes. Desembolico les calcetes de la meva polla vermella, palpitant i molla, me les miro plenes de semen, i les torno a deixar al calaix.

Ella surt de la dutxa, i continuem amb el treball.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer