Dies on el sol brilla...dies en que el cor està apagat

Un relat de: Marteta
Somriure perquè sí, sabent que estas en el teu pitjor moment. Intentar cercar la part bona, la que et donarà la mà en aquest llarg camí plè de pedres que et faran caure.
Veure la realitat tal i com és, i somiar alhora en un futur millor.
Mirar al cel i veure que el sol brilla més que mai..i sentir-te sola... Valdrà la pena estar així en un dia tan bonic com fa avui?
Sentir-te trista i voler marxar a casa, on et puguis estirar al llit i abraçar-te a tu mareixa per omplir aquest gran buit, on poder recolzar-te a la paret per no caure..
Despertar-se un dia després per tornar a començar de nou, intentant no tornar a caure en aquell error que et va provocar tant de sofriment. Despertar-se i saber que en la teva vida hi haurà molts de mals dies, però que cap serà igual que l'anterior.
Perquè a vegades, per molt que aprenguis a caure, el mal que et provoquen aquestes mai és el mareix...només ens fa falta aprendre a saber agafar aquest mal com a un mèrit que val la pena aconseguir, superant-lo.

Comentaris

  • Dies i dies[Ofensiu]
    Unaquimera | 18-05-2012

    Avui no brilla el sol precisament... és un dia apagat de primavera, ennuvolat i amb amenaça de pluja. Però, saps què? Confio en què si plou, malgrat aigualirà alguns plans, l’aigua que caigui del cel contribuirà a apagar un incendi que crema el bosc... i ajudarà a la terra a fer créixer la fruita que tant m’agrada... i de moment, m'he alegrat de tornar-te a llegir avui ;-)

    Tu has resumit l’actitud necessària amb una frase molt encertada: “Veure la realitat tal i com és, i somiar alhora en un futur millor”
    Jo t’ofereixo una altra, a veure què et sembla: “La bona notícia és que la notícia no tan bona pot convertir-se en bona, si canviem d’actitud.”

    T’envio una abraçada bona, cap a Mallorca,
    Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de Marteta

Marteta

227 Relats

394 Comentaris

166792 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Professora de filosofia.