Detall intervenció

Projecte Mediterrània

Intervenció de: Oriol López Llauradó | 31-03-2007


Us convido a participar en el projecte Mediterrània. El projecte Mediterrània, a través del bloc http://mediterrania.bloc.cat , recull articles al voltant de la Mediterrània, des de diferents angles: història, mites i personatges singulars, tradicions, poesia, cançons, opinions, etc.
Tothom pot col·laborar-hi enviant articles per correu electrònic a oriollopezllaurado@gmail.com , indicant Mediterrània en l'assumpte del missatge. Els articles, tret que els seus autors indiquin el contrari, es pengen signats per un peu que n'indica l'autoria.
Mediterrània és un projecte molt nou, que es va iniciar l'agost del 2006. Cap dels col·laboradors rebem cap remuneració més que la satisfacció de publicar i de que ens llegeixin. Mediterrània no rep cap subvenció ni ingrés econòmic de cap classe. El bloc Mediterrània és hostatjat gratuïtament per Bloc.cat, http://www.bloc.cat
Ens agradaria molt tenir-te en l'equip. Benvingut/benvinguda!

Oriol López


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.