Foto de perfil de Atzur.

Atzur.

Girona,

2 Relats, 1 Comentaris
1446 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Estels il·luminaren camins, y llunes d'argent segrestaren danses profanades de bogeria amb els seus ballarins absorts ballant valsos mai promesos, ballats únicament amb l'última campanada, recreant així els prínceps, les donzelles, les fades fantasioses impossibles del pintor assolellat a l'estiu y cobert de roses als jardins regalats de vida.

Ell vaig ser jo mateix, i quan cercava el blau falç encara podia sentir-me verge, pur. Encara que tot es transformà, i amb la mort del passat feixuga a sobre meu, encara puc ser aquell, que de vegades, una vegada al mes, novament, desapareix sense deixar rastre admissible.

"La salutació de la Gavina des de llunyanes platges va saber trobar el camí al niu de l'Àguila, duent balancejant tals records."

Aquest és el meu últim desig.


le_premier_yeux@hotmail.com

Últims relats de Atzur.

  • Quelcom sense sentit

    Atzur. - 23-03-2008 - 655 Lectures - 0 comentaris
    Temps estimat: 1 minut

    Sense res a dir sobre l'escrit. més

  • Ell.

    Atzur. - 06-07-2007 - 791 Lectures - 1 comentaris
    Temps estimat: 7 minuts

    De tant en tan la vida va fent transformacions en els personatges que engloben les nostres pròpies, de vegades entristies o divertides, histories, experiències, que els records retornen en imatges i sentiments, impressions que com el quadre més desitjat poden ser tan coloristes i provocadores que no pots evitar d'expressar-les sota el símbol de la ploma i l'emblanquit paper d'un bloc qualsevol. més