Variacions

Un relat de: Llem
No sé segur quin rostre posar-te. Ni quin timbre de veu. Ni de quin color tens els ulls amb els quals contemples cada nit les estrelles. No sé res del cert. Però sé que ets tu. Sé que erets tu qui l’altre dia anava amb mi dintre el cotxe carretera avall en un matí boirós d’octubre. Sé que era la teva mà, la que, l’altre nit, al descansar sobre la meva espatlla, va evitar que esclatés a plorar en la foscor. Com a una variació sobre la partitura del mestre reconec el teu estil. La teva melòdica cadència, la teva calidesa, l’amor que sents per mi. Sé que fins ara el senties secretament perquè jo no podia veure’t. No podia sentir-te. No podia estar dintre teu. Un teló de vellut gruixut separava les nostres ànimes. Ara ja no. Ara et sento, et veig, et noto. Sé quan em necessites, sé quan estàs trista, quan rius, quan plores… No m’atreveixo ni a pronunciar el teu nom per por de no fer-ho amb la delicadesa, la claredat i la perfecció que et mereixes.
Quan arriba cada nit, sota el mar d’estels, sento que t’apropes i bressoles el meu son. Com jo faig amb el teu. No sé ni on vius, ni que ha estat de la teva vida fins ara. Però sé que vull formar part de la teva a partir d’ara i fins sempre. T’espero dret, dalt de l’escenari, perquè pugis a saludar.

El teu Tenor.

Comentaris

  • Intuïció[Ofensiu]
    Mena Guiga | 07-10-2012

    I trobada d'ànimes?
    Pot semblar recurrent, donats els temps amb la moda orientalista. Però no. Alguna cosa hi ha. Hi ha la certesa. La bona certesa, la que xerra a dins, sinó que només pot dir SÍ o NO. En aquest cas ha dit Sí. I si el relat té base real...enhorabona!!!!!!

    Mena

l´Autor

Llem

15 Relats

25 Comentaris

12595 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Un més dels molts ciutadans anònims que té aquest a terra.

Prou jove per no tenir un gran currículum, però prou gran per a saber que la meva història morirà quan la gent que m'envolta ja no em pensi.

No sóc amant de grandeses, ni de grans pretencions. L'unic a que aspiro, es que la història escrigui de mi que he estat, sóc, i espero continuar sent un home just, serè i sociable.