Un matí de dilluns diferent...

Un relat de: somni 23

Les set del matí d'un dilluns. Et lleves, amb naturalitat. Puges la persiana, i trobes el cel ennuvolat, deixant caure suaument aquelles gotes d'aigua. Cel trist, dia trist. Surts al carrer i la gent sembla enfadada, trista.
Jo, però, sento alguna cosa especial que es mou per dins del meu cos, del meu cor. Són dies especials, dies en què només tens ganes de seure al costat de la finestra de casa per mirar aquestes gotes d'aigua com van caient a terra, deixant-lo moll, mica en mica. Sentir el so de les gotes al caure. Sentir el so de les gotes al caure sobre els paraigües. Sentiment especial, indescriptible. Són dies en què t'oblides de l'estrés, de les obligacions, dies en què et retrobes com a persona, com a ésser amb personalitat, amb sentiments.
Amor de pluja, amor de dia trist. Dia per pensar, per escriure, per estimar.
Continua plovent i jo emmascarat per la bellesa fefaent d'un paisatge grisós, en teoria depriment. Trobo una màgia indescriptible, que fa que senti ganes de viure, de sortir al carrer. Després de dues hores contemplant tal espectacle, deixant la ment volar per aquests núvols intensos, disposo a sortir al carrer. Obrir el paraigües, i passejar durant molta estona per la vora del riu. Imatges de pel·lícula, imatges d'energia i sentiments. El riu, a la meva dreta, sembla feliç, cofoi pel fruit que està rebent del cel. Al seu voltant, els arbres semblen també celebrar l'espectacle que la natura divina els obsequia. Les fulles movent-se al ritme del dia. Un vent suau dóna una sensibilitat especial al cos. Gaudir d'aquesta passejada, en una ciutat en què sembla que la gent hagi desaparegut, et sents sol, però ple d'emocions.
Arribo finalment a casa, una mica moll. Em trec la roba mica en mica, i em poso a la dutxa. I és que posar-te una bona estona sota la dutxa en un dia de pluja és un plaer. És com sentir aquelles gotes que havia contemplat abans damunt teu, resseguint cada lloc del teu cos...

Un dia diferent... ple de màgia, records, nostàlgia, sentiments, alegria....

Comentaris

  • És difícil escriure sobre les sensacions [Ofensiu]
    Grocdefoc | 12-12-2008 | Valoració: 9

    M'agraden les teves sensacions i emocions i sembla, en aquest relat, que unes et portin a les altres i l'escrit va creixent en intensitat i que, com la pluja, se't vagin afegint, engrandint..., tant, que fins i tot et tornes aigua.

    A reveure,