Dues formes de vida…

Un relat de: somni 23

Crec que en aquesta vida, hi ha dues formes de ser o comportar-se. La gent que pensa abans d'actuar i la gent que actua abans de pensar. Com tot en aquesta vida, un pot pensar que una forma et porta més beneficis que l'altra.
Pensar abans d'actuar et garanteix sobrietat, saber el que vols i alhora et dóna seguretat. Et garanteix que no faràs bogeries o coses que no estan al teu abast... Però per contra, si esculls el camí equívoc, tindràs més sentiment de culpa, ja que hauràs errat la decisió prèviament premeditada.
En canvi, si actues abans de pensar, tot flueix més... És més viure el moment. La tendresa o la incertesa de cada moment. Viure i sentir el que et diuen els sentits i fer-los-hi cas, sense pensar en les conseqüències que això et pot deparar en un futur.
Jo penso que en aquesta vida, tot flueix i que fins i tot els dies més tempestuosos passen. Que vull dir amb això... que malgrat t'equivoquis, sigui com sigui, has de ser valent i anar fins on calgui amb el que pensis. Mai sentir-te derrotat ni decaure en el parany que contínuament ens estan parant per tot arreu. Si penses i després actues, i et surt malament, no miris enrere, mira endavant i pensa en solucions, mai en culpables.
I si per contra ets dels que primer actues, no siguis caut i no t'arrepenteixis del que has fet, ja que les sensacions que et venen a flor de pell són molt necessàries en aquesta vida, ja que experimentar-les denota que estàs plenament viu, lliure i amb vitalitat.

Sigui com sigui, viu, omple la vida d'esperança, sentiments, amor...

Comentaris

  • crohnic | 25-03-2009

    Sigui quina sigui la forma de vida que tinguem, serà bona si n'estem convençuts.