Un massatge?

Un relat de: Flanagan

-Molt bé, germanet. Ara estira't al llit... i relaxa't.

La tènue llum de les espelmes trenca lleugerament la foscor de l'estança. Noto un lleguer pessigolleig damunt meu... i no són pas dits que recorren ja la meva fatigada esquena, no; és el fum, l'embriagador fum que ella està disposant harmoniosament per damunt meu... és encens. La música oriental suau, lenta i pausada acaricia les meves orelles com ho està fent l'escens i la seva olor a la meva esquena. L'ambient va tancant amb parsimònia les meves parpelles...

Suaument, com si una pluja rosada regués la immensa superfície de l'oceà dolçament, un afrodisíac vermellós es disposa sobre la meva esquena. Es dispersa en diferents rius que s'aturen en diversos punts de la meva superfície.
Les seves mans acaricien aquesta espessa substància i la meva esquena. Les mans i l'afordisíac es mesclen per formar uns estris estremadament saus i relliscosos que recorren la meva esquena amb calma i tendresa. El líquid espès es dispersa per tot arreu, des de la fi de la columna vertebral fins als meus dits, passant per la immensa superfície que és l'esquena, i i els rius de carn i múscul en tensió que són els meus braços.

Quan la pell ja està ben regada, els dits i els palmells de les mans el començen a recórrer la meva superfície seguint el compas de la música. Les mans i l'encens acaricien el sender que forma la meva columna, el desert que l'envolta, fatigat. Puja amb rapidesa fins al carregat coll, la muntunya més alta. El toca, el relaxa, el deslliura dels seus mals. I els dits pujen, pujen pels cabells, acariciant-los, calmant-los, causant-me un lleguer pessigolleix. I el recorregut culmina ens les extremitats, en els braços. Tensant-los i destensant-los, fins a arribar als meus dits.

És aleshores quan una sensació recorre el meu cos, dient-me que ja està, que estic calmat, descansat i en pau.

Va parar la música, va apagar les espelmes i va sortir de la meva habitació, tot dient-me- ara estigue't 5 minuts quiet, escoltant el silenci-.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer