un important missatge

Un relat de: jordi pages anson

Aquell home que duia un important missatge

Aquell home va arribar a una gran ciutat. Els afores eren deu vegades més extensos que la ciutat. Va travessar carrers amb un tràfic infernal i atabalador. Va passar entre la gent dels barris perifèrics, per aquelles voreres brutes, amb la llum de les botigues que s'anaven encenent i les portes metàl·liques tancades dels edificis de pisos. Tota la nit caminà i caminà ,el tràfic es va anar esmorteint, la gent desaparegué, només de tant en tant passava algun autobús buit o un camió d'escombraries.
Però va continuar caminant fins que va arribar a la veritable ciutat i com que es feia de dia va anar veient el ràpid creixement de la mobilitat. Arribat a la plaça central, s'assegué a terra . Des d'allà va iniciar la seva protesta. Guixava amb un guix blanc sobre un enrajolat lluent que eclipsava l'esgrafiat.
Estava cansat, però s'hi va estar ben bé una hora, abans de quedar adormit, mig oblidat entre robes esparracades i cartrons de nevera. Però ningú no s'entretingué a treure'n l'entrellat, ni tan sols a llegir, ni que fos de passada, les primeres paraules.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer