Un diumenge sense calces

Un relat de: jogasser

Tot feia pensar que es llevaria tard, sense presses, estirant al màxim els moments de mandra, els millors moments del dia, aquells que amb els ulls encara clucs esdevenien plens d'imatges de records i fantasies, que la feien estremir-se fins al punt de començar a sentir un pessigolleig a l'entrecuix, i suaument, anar-se acariciant amb el tou dels dits aquell sucós i calent cony que poc a poc es moria per ser embestit del tot.
Però en el mateix moment en què començava a endinssar-s'hi, l'objectiu de la càmera es va anar enretirant fins al punt de mostrar una imatge llunyana del què estava succeint en aquell llit. Només se sentien els gemecs esmorteits mentre surgien emboirades siluetes que poc a poc anaven mostrant els séus cossos nus, ballant dolçament i refregant-se els uns amb els altres, sumits en un profund estat d'exitació.
De tant en tant, un primer pla de la mà impactava amb força, per tornar a donar pas al ball cada vegada més encès de les joves, que començaven a tocar-se i entregar-se a l'intens plaer de les companyes.
L' incistència de la figura d'aquells dits, que jugaven i obrien el roig cony, era cada cop més forta i agafava protagonisme, intercanviant-se en intervals cada cop més curts amb el moviment sensual al compàs de la música d'aquelles magnífiques criatures que jugaven entre elles i es mostraven, tot d'una, enmig del llit, ajudant-la a no perdre ni un instant del goig que sentia.
Va sonar el telèfon. La Júlia va prémer el botó del comandament, i una llengua va aturar el seu recorregut enmig d'un cony obert de bat a bat, envoltat per una multitut de dits que semblaven tenir el detall d'esperar mentre mantenia la conversa.
Excitada com estava, va enllestir ràpid, sense deixar de tocar-se els pits i el cony, mentre aguantava el mòbil entre l'espatlla i la galta.
Va llençar-lo al sofà, i va tornar a agafar el comandament tot obrint les cames i fent relliscar els dits per aquells llavis calents i xops, en l'instant que la llengua, dits i cony recobraven el moviment a tres metres dels seus ulls.
El crits es van fondre en un sol crit. Totes dues havien arribat al mateix lloc al mateix temps. L'una al llit, l'altra al sofà.
Una vegada recuperat l'alè va apagar el televisor i es va aixecar. Només duia una samarreta que amb prou feines li arribava dos dits per sota el melic. A part d'aixó, res més. Tot el dia s'el havia passat mig vestida d'aquella manera, fresca i còmoda, sense impediments a l'hora de poder tenir a mà un cony tan agraït de voler companyia a tothora.
S'en va anar a l'habitació, es va posar al llit, es va mig tapar amb el llençol i, quan tot feia pensar que cauria morta, va començar molt suaument a llepar-se el dits mentre jugava amb els mugrons i apretava les cuixes per separar-les i escoltar el soroll sucós que sortia del seu cony encara desvetllat.
Al seu davant, la Laia, calenta com estava, després d'un diumenge per a ella, després d'haver-se escorregut més de vuit vegades i encara amb ganes, va apagar el televisor tot just quan sortien els crèdits que pujaven per les cuixes de la Júlia i seguien més amunt del massatge circular dels dits que entraven en el cony, sortien, i hi tornaven a entrar.
Es va aixecar del sofà. Només duia, com la Júlia, una samarreta que amb prou feines li arribava dos dits per sota el melic. A part d'aixó, res més. Tot el dia s'el havia passat mig vestida d'aquella manera, fresca i còmoda, sense impediments a l'hora de poder tenir a mà un cony tan agraït de voler companyia a tothora. S'havia llevat tard, sense presses, estirant al màxim els moments de mandra, els millors moments del dia, aquells que amb els ulls encara clucs esdevenien plens d'imatges de records i fantasies, que la feien estremir-se fins al punt de començar a sentir un pessigolleig a l'entrecuix, i suaument, anar-se acariciant amb el tou dels dits aquell sucós i calent cony que poc a poc es moria per ser embestit del tot.
S'en va anar a l'habitació, es va posar al llit, es va mig tapar amb el llençol i, quan tot feia pensar que cauria morta, va començar molt suaument a llepar-se el dits mentre jugava amb els mugrons i apretava les cuixes per separar-les i escoltar el soroll sucós que sortia del seu cony encara desvetllat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer