Llençols nets

Un relat de: jogasser
Tanca el llum, es tomba cap a l’altre costat, i posa el braç sota el llençol. Deixa caure les parpelles i prova de relaxar-se i no pensar-hi més. No pot. Sempre li passa el mateix, sempre acaba sucumbint, per molt que s’ho proposi, no pot fer-hi res.
Aquest matí ha canviat els llençols. Els ha agafat nets de l’armari i els ha tornat a planxar. Li agrada sentir el contacte de la roba neta i planxada per tot el cos. I l’olor. Aquella olor de net. Desde ben petita, quan la mare li feia el llit amb llençols nets, cada dissabte.
Al sortir de la feina ha anat amb la Cesca a fer una copa al Glop, al centre, i han acabat jugant-se un altre sopar. La Cesca en porta un munt de sopars guanyats. De fet, no n’ha perdut mai cap, ja que coneix pro bé la Laia.
Ara, tot i que fa una estona es veia prou forta per vèncer, nota que poc a poc va deixant-se anar cap allà on millor s’hi troba. Sap que perdrà una vegada més. Sap que ja ha perdut només dir-li a la Cesca aquesta tarda.
El seu cos nu es refrega amb lentitud sota els llençols. Els pits s’exciten al tacte de la roba. Té els braços oberts i separats, com les cames. L’escalfor es va escampant coll avall fins l’últim racó. Va prement el cul amunt i avall, gira el cap a banda i banda, comença a esbufegar, les mans s’aferren a la roba neta que cobreix el matalàs, i per fi es deixen anar per trobar-se amb els pit rodons, els mugrons durs, el cos calent i suau, i l’entrecuix ben xop que s’obre i deixa pas als dits que juguen i l’encenen més i més.
Ha tingut una altra oprtunitat, però ja sabia que no es podria resistir a masturbar-se aquesta nit. Els llençols nets en tenen la culpa. S’hi troba massa bé. No us passa això, a vosaltres?

Comentaris

  • un relat ben portat...[Ofensiu]
    joandemataro | 29-03-2011 | Valoració: 10

    que cal rellegir i que sorprèn al lector, les fantasies sexuals no són pas dolentes i formen part dels nostres intints, és bo no amagar-les
    et felicito
    rep una salutació cordial des de mataró
    joan