Folls, follets i follats

Un relat de: jogasser

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.


En un racó de la cel.la, arrupit sobre el llit, va escoltant els sorolls en mig del silenci que se li van ficant lentament dins el cap. Comencen a poc a poc, com un xiuxiueig, per acabar donant forts cops de martell a l'interior del seu cervell. Una vegada més preveu la seva arribada. Sap que és allà, mirant-s'el i rient-se d'ell, de la seva por, de la seva malaptesa, de la seva boca sempre plena de saliva i que amb la seva gran llengua la va buidant amb un tic permanent i babau.
Unes espurnes de llum procedents d'un llumí, il.luminen per un instant tota l'habitació, i mostren una infinitat d'ombres que corren per les parets i pel sostre. El llumí només dura uns segons, (només ha pogut aconseguir una caixa amb un llumí a canvi de cinc flams i dos brioxos) però suficients per adonar-se que aquesta vegada no ha vingut sol; al costat d'ell hi ha al menys quatre o cinc follets més, rient i movent les seves llargues orelles que emeten un so metàl.lic semblant a un picarol.
Llança la caixa de llumins contra el terra i intenta cridar, però tres dels follets aconsegueixen agafar-li els braços i el fan caure cap enrere, mentre els altres dos, que ràpidament s'han desproveït dels seus calçons, li posen els culs a la boca taponat qualsevol intent de emetre un so.
Està completament espantat, no mou un dit, i comença a tremolar i a suar. Mentrestant, un dels follets li xiuxiueja a cau d'orella unes paraules que no arriba a entendre, i els altres, es parteixen el cul amb unes rialles agudes i estridents, colpejant-li els braços, la cara i els testicles, i pessigant-li la panxa i l'interior de les cuixes.
En aquest mateix moment s'obre el llum i pot veure els cinc follets com s'han tret tota la roba, i mostren els seus llargs i gruixuts penis totalment alçats, tibats, que doblen o tripliquen el total de la seva mida. Tenen unes titoles enormes amb les que juguen a les espases sense perdre l'equilibri. Poc a poc van creixent més i més, mostrant unes grans venes al voltant de tan boniques tiges, que van transportant grans quantitats de sang al descomunal capoll, que apunta enlaire completament morat desafiant qualsevol cony, cul o boca que se li pugui aparèixer.
Mentre, comencen a masturbarse damunt el foll, ajudant-se entre ells, i n'hi ha un que pica fort de mans, i als pocs segons apareix per la porta una infermera quadragenària que passa el forrellat després de posar els peus a l'interior de la cel.la. Una vegada ha tancat la porta es disposa a avançar de quatre grapes passant-se la llengua pels llavis, provocant un desig irrefrenable als follets i al mateix boig, de follar-se-la.
Els follets es llancen embogits, muntant-li al damunt de la ronyonada, pegant-li cops amb les seves polles, esgarrant-li les calces amb les seves diminutes mans i les seves dents esmolades. El foll, encara al llit, va canviant d'estat de pànic al de desig en un tres i no res.
Els seus ulls no arriben a veure tot el que volen veure; està fora de si, arrencant-se els botons del pijama i treient-se els pantalons amb l'ajut dels peus i d'un dels follets, que després es penja de la seva polla amb la intenció de llepar el membre que ha despertat en un instant i ara mostra una tibantor absoluta.
L'infermera rep una enorme titolota per la boca, que succiona i llepa amb passió, engolint-la i notant la cremor d'aquell tros de carn que l'omple tota, mentre una altra polla bessona l'envesteix per darrere, perforant l'esplendorós cul prèviament lubricat amb el semen d'un precipitat company, que ara es penja dels seus pits, mossegant-li els mugrons, i s'ajuda amb la mà a restablir la majestuosa erecció.
El foll s'agenolla, posa les mans a la llomada de la quadragenària, agafant-se amb força, apretant aquelles carns, fent cas omís al follet que té al davant, que està agafat al cinturó de la bata arremangada, i dóna plaer al cul de la dona. Hi ha lloc per als dos. Deixa anar una de les mans per encarrilar el seu membre cap al suculent cony que batega sense parar, i que el rep amb una xuclada forta cap endins. Està follant. S'està follant a l'infermera, a la que ha dedicat totes les seves palles fins al dia d'avui. Està gaudint com mai. Fins i tot accepta de bon grat que un follet li doni pel cul i que un altre rebi una mamada seva, muntat de peu, a sobre de l'infermera i amb les mans a la cintura, mentre ell no para de bombar.
Els follets estan tots bojos; corren i esquitxen les parets amb grans dolls de llet calenta i enganxifosa, llepant-se els uns als altres, cridant obscenitats, colpejant amb les seves titolotes la cara de la porcota, que rep els intensos dolls amb la boca oberta, amb els ulls tancats, i amb els cabells esvelotats. L'únic que s'ha escorregut a l'interior de la dona és el foll, que després de expulsar l'última lleterada, retira el seu membre del cony, mira com regalima el seu esperma per els contorns i per les cuixes, i cau rendit al terra.
Torna el silenci. Un silenci absolut i una foscor total.


S'obre la porta, després el llum. Entra un individu amb bata blanca i una carpeta a la mà, acompanyat per dos zeladors i una infermera amb el cabell recollit amb un mocador blanc, donant un cop d'ull a l'habitació. Quin espectacle, deuen estar pensant. Es dirigeixen al llit on encara dorm el pacient foll. Està completament nu sobre els llençols, exhibint un somriure babau i una erecció escandalosa. Tot seguit entren dues noies per netejar i desinfectar tot alló. Després, el metge ordena als zeladors que el lliguin amb les corretges una vegada l'hagin rentat i canviat. Estarà castigat una setmana.
El foll no entén res. De tota manera, no diu ni piu. ¿Per què? Tampoc no s'el creurien. ¿De debò es pensen que tot aquell merder l'ha fet ell sol? ¿I la cara d'enveja dels zeladors en veure la trempada que encara duia després de tanta escorreguda?
Surten tots de la cel.la, quedant a la cua l'infermera, que abans de tancar la porta, li pica l'ullet, li llança un petó acompanyat d'un moviment de llengua pel voltant dels llavis, com la nit passada, i s'apuja la bata mostrant-li el cul ple de blaus i de llets sèques enganxades a la pell. Evidentment, no ha tingut temps de passar per la dutxa.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer