El RACó.

Un relat de: jogasser

Es troben amagatzemats en un racó de la memòria, atiborrant el petit espai que disposen, donant i rebent cops per fer-se un lloc i poder sortir una mica a respirar, fer-se presents una vegada més, ser els protagonistes i no sentir-se marginats ni oblidats.
Són en un dels molts racons de la memòria. Pot ser no és un dels que disposa de més espai, però és, i amb tota seguretat, el racó més poblat de qualsevol de les parcel.les que formen cadascún dels MCU (cubicles de la memòria).
Cada MCU està format per un nombre indeterminat de PL.L (parcel.les), en funció de la destinació de les informacions que va rebent el filtre de la memòria, i cada parcel.a està formada per deu o dotze racons (RAC).
Doncs bé, el racó numero dotze de la divuitena parcel.la del sisè cubicle, dit també RAC121806, és a punt de trencar les seves fronteres i envair l'espai dels RACs més propers, amb el perill que això suposaria: enfrontar els qui viuen en el seu espai (sense barrejar-se amb d'altres conceptes ni fets) amb els records eròtics.
Aixó no seria pas una cosa bona. Podria crear un conflicte irreversible que originaria la confussió del individu davant a fets tan simples com la celebreció del seu aniversari, el record dels companys d'escola, el gust de la poma, o anar a la feina, per posar algun exemple.
Imagineu-vos que els RAC121806 s'escampen per tota la parcel.la, creant petits nous racons, que a la vegada van creixent i envaint nous RAC, noves parcel.les, fins i tot barrejant els cubicles (MCU) i creant-ne de nous. El caos. La bogeria de l'individu, que possiblement acabaria en un suicidi després d'haver-se passat els darrers mesos en tractament, amb al.lucinacions i un batibull bestial al cervell.
Cal fer-hi alguna cosa. Son tant a prop de trencar la fina membrana, tant propers a la catàstrofe.
Em fa l'efecte que ja és massa tard. L'individu mostra els primers símptomes d'al.lucinacions. Comença a dir coses incoherents. Tan plora com riu, posa cares de sorpresa, s'esgarrifa, es dona cops a la cara, es despulla estirat a terra, i li demana a son pare que li aparti aquelles titoles del plat de les llenties. Evidenment son pare no hi és. És mort i enterrat.
Van passant per la pantalla del monitor les imatges captades per les ones que desprenen les microcàmeres insertades a les PL.L del cervell. Podem veure amb tota exactitud, i enregistrar en tot moment, tot el que està passant pel seu cervell. Desde un matí a la platja nedant en un mar d'esperma al costat de la seva mestra del parvulari, fins a la celebració d'un aniversari de la seva mare, amb un pastís fet de mamelles i figues que obren i tanquen els seus llavis, ajudant a bufar a tots els presents, familiars i amics, a apagar les setanta-dues espelmes, mentre ell geu sota la taula amb sa germana que se li obre de cames al temps que li llepa l'entrecuix a la tieta . Tot es barreja amb escenes de sexe. No hi queda un sol record net.
Només cal esperar. Tard o d'hora la situació es farà insoportable; vindran les angoixes produides per l'excitació dels RAC envaits, trencant per complet el raonament lògic de qualsevol petit record.

El que ningú sap, es que aquest fet, no és un fet aillat, sino que cada vegada són més els casos que apareixen. Perquè, una vegada mort l'individu, els RACs de les PL.L dels MCU, sobreexcitats, reventen i emeten unes ones imperceptibles que són captades per qualsevol element orgànic o no, i que s'activen amb el moviment de dit element, i que penetren a l'interior del primer cervell que és a prop, creant una cadena de transmissió d'ones destructives a l'interior del RAC dels records eròtics, que donarà pas a un nou trencament de fronteres i a l'invasió dels RACs més propers. Dit d'una altra manera: La desaparació absoluta de la humanitat a causa d'una alteració en el comportament de la part eròtica del cervell. Temps estimat............Poc, molt poc.
Mentre omple la seva llibreta li venen al cap imatges de la seva infantesa, d'avui, de l' hivern passat, de gent que no recordava, de tot tipus d'objectes, de colors, inclús li arriben olors diverses. Fa una mitja rialla i comença a trempar.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer