Quina calor!!

Un relat de: jogasser

Ens descalcem per caminar per la sorra, carregades amb les nostres bosses i ens apropem a la vora del mar. Està tranquil i net. Ens remullem els peus. L'aigua és freda. Esquitxo la Laia i em persegueix fins a fer-me caure a la sorra humida de la riba. M'ajuda a aixecar-me i despleguem les nostres tovalloles una mica més endins. Ens desvestim i ens posem les nostres calces, petites, de fet són unes tangues de colors vistosos, (ja que són minúscules, al menys que es vegin). Guardem la roba a les motxilles i ens empastifem amb el protector solar per a pells sensibles. Ens quedem assegudes mirant mar endins, gaudint de la tranquil.litat i del silenci.
Em tombo d'esquena, recolzant-me amb els braços, i em proposo llegir una mica "Tot fent memòria", una novel.la que em va regalar la Laia, i que cada vegada que l'agafo acabo posant-me calenta. La Laia diu que la noia protagonista és com jo. Pot ser que sí.
La Laia es gira, dóna la volta i s'incorpora, regira la motxilla i treu el moneder.
- Vaig cap el xiringuito. Et vénen de gust unes patatetes i una coca?
- D'acord. Però prefereixo una cervesa. Que estigui ben freda.
Agafa la samarreta i se'n va caminant, marcant cada pas amb un moviment de malucs pronunciat, remenant mentre se la va col.locant, exagerant, com si d'un ritual de sensualitat es tractés, i desapareix entre la gent que la devora amb els ulls.
Em poso les ulleres de sol i segueixo la meva novel.la. Gairebé no corre l'aire. De tant en tant una lleugera fresqueta arriba a la pell de les meves cames i el meu cul. La veritat és que s'agraeix. Entre el sol i la lectura, el meu cos va assolint una temperatura que va pujant per moments. Per fora i per dins. Vaig fent petites contraccions amb la pelvis i els glutis, obtenint una petita gaudida. La tira fina del tanga que es clava entre les meves natges, és l'únic obstacle que hi ha per a no mostrar el meu anus, que es contrau amb petits i inapreciables moviments. Estic xopa. I no només de suor. Els meus pensaments van endinsant-se en la lectura i es van fent forat per compartir uns moments amb els personatges. Uns moments breus que semblen durar hores, intensos, excitants i reals.
............

"Vam pujar per una infinitat de rampes mecàniques que ens van portar a unes enormes superfícies plenes de botigues i de gent. Amb el pas decidit i lleuger vam prendre un dels passadissos que oferien a banda i banda una sèrie d'establiments dedicats a roba esportiva i informal. Al final de la darrera intersecció, vam prendre el camí de la dreta que ens va portar a la cafeteria. Mentre preniem unes cerveses ben fredes la Laura va començar a jugar: va agafar la meva mà i va començar a tocar-me el cul amb l'altra, i després em va besar als llavis. Vaig pagar el compte i vam marxar.
Vam decidir entrar a una botiga de roba i la vam recórrer en un moment, fixant-nos en uns texans i unes bruses de lli. En un tres i no res agafàvem les nostres talles i anàvem cap al provador que era al fons i a l'esquerra. Era un passadís amb divisions que no arribaven ni al sostre ni al terra, i s'hi accedia per una simple cortina de roba platejada.
La Laura em va agafar quan estava tancant la cortina a la meva esquena. Vaig deixar caure la bossa i tota la roba que portava a la mà, i la vaig abraçar. Vaig començar a aixecar-li el vestit i a grapejar-li el cul. No portava calces. Se les havia tret al cotxe sense que jo m'en adonés. Ella feia el mateix amb mi, descordant-me els pantalons i abaixant-m'els amb les calces incloses. Li vaig refregar el cony amb la meva mà, després el vaig prémer agafant els llavis i estirant-lo cap a mi. Li vaig fotre una morrejada mentre dos dits s'obrien pas cap a l'interior i vaig notar la seva mà que xocava patosament amb el meu cony, i els seus dits que intentaven trobar el meu forat, i quan van trobar el mullader que hi havia per la vora, s'hi van acabar capbussant. Els nostres cossos començaven una vegada més a suar, a moure's, i a ser acariciats, tractats amb la força que exigia el moment. Els nostres culs es movien, buscant el contacte de les mans que recorrien després el nostres pits, els nostres colls, els nostres llavis, els nostres malucs i les nostres cuixes, sense deixar de sentir dins dels nostres conys encesos, els altres dits que ens anaven follant i duent a la felicitat més absoluta.
Vam anar arquejant els nostres cossos, cap enrere, recolzant les nostres espatlles a envans oposats, unides per les nostres mans, pels nostres conys que es tocaven i separaven a cada impacte que anaven rebent. La Laura va agafar el meu pit i el va prémer, va estirar el meu mugró amb força. La suor va fer que li rellisquessin els dits i ho tornés a intentar. El meu cony anava rebent els forts impactes dels seus dits que entraven i reculaven, per entrar de nou i fins al fons, fent-me cridar i esbufegar. La meva altra mà va fer-se lloc per ajudar la Laura, per fer-la gaudir més, pressionant i movent amb rapidesa el seu clítoris que es mostrava vermell, inflat, a punt d'esclatar. Les meves dues mans van començar un frenètic moviment acompasat que la van portar a l'orgasme. Es va quedar el crit per a ella, semblava que es quedava sense respiració. Va retirar la seva mà sense adonar-s'en i vaig continuar el que estava a punt d'acabar. Em vaig ficar tres dits de la meva mà esquerra mentre obria meu cony amb la dreta i em fregava al mateix temps amb l'índex. La escorreguda es va consumar al moment. Tan excitada estava, que no vaig trigar ni un instant.
La suor sortia per tots els nostres porus. Estàvem xopes. Vam utilitzar les peces de roba que voliem emprovar-nos per aixugar aquell mullader. Evidentment no ens les vam posar. Es van quedar a terra, amb una mica de nosaltres entre els fils."
........

La Laia s'apropa amb les llaunes i les bosses, s'ajup i les posa damunt de la seva tovallola. Es torna a aixecar i es desprèn de la samarreta tirant-me-la a la cara.
- Què, posant-te a to de bon matí?
- Mira qui parla, que per anar a buscar unes begudes, va mig despullada gairebé tot el trajecte. Que ens coneixem.
- Creus que no t'he vist prémer el cul com acostumes a fer a casa, al sofà o al llit, per donar-te una mica de plaer, pensant que ningú s'en adona?.
- Què passa? No m'en amago de res ni de ningú. És veritat que m'estava començant a posar calenta amb el llibre. A més, amb aquest solet ... ..
Agafa la seva samarreta i em treu les ulleres de sol que portava posades. S'ajup, m'estira la cua, i em besa llargament a la boca. M'incorporo una mica per sentir-la més a prop, i l'agafo pel clatell que em crema la mà.
- ¡Estàs cremant! - Es veu que al dir-li poso cara de sorpresa.
- Pel que sembla no ets l'única, no posis aquesta cara. No només tinc el clatell calent, també em cremen altres parts i no totes estan exposades al sol.
- Gairebé totes. Només portes una merda de dos dits per protegir el teu tant preat tresor.
- El meu tresor? - Es posa a riure - El meu cony, el meu tresor? Un tresor està amagat i enterrat. El meu cony és perquè el gaudim. I com més a mà estigui, molt millor, que es mantingui sucoset i calentet. Si ho mantens massa amagat t'exposes que es ressequi i es tanqui per sempre més. I això no t'agradaria, oi?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer