El Gran Àpat

Un relat de: jogasser

Aromes de vainilla i molsa, sedes i gases atenuant la llum, catifes perses, turques i de l'Índia, gerres de terrissa i tasses de porcellana portades d'Orient, safates plenes de marisc, de fruites, de carns vermelles i aus, banyades en salses dolces, picants, amb farigola i menta, gerres plenes de vins, aromatitzats amb mel, amb pebre i amb llorer.
Tot estava disposat segons les preferències del Paborde, faltant només la presència dels dotze adolescents que esperaven en dependències contigües, una vegada realitzades les tasques de purificació, benedicció i baptisme, encomanades per ell mateix i amb l'acceptació dels altres.
Van començar a desfilar per la espaiosa estança una infinitat de musculosos joves, la majoria de raça negra, mostrant la seva nuesa al complet, amb els seus membres totalment rígids i alçats, portadors de nous menjars, que anaven dipositant en racons decorats amb coixins i catifes, i que van ser rebuts amb sorpresa i alegria pels altres presents.
Sonaren els violins i entraren amb passos curts, dipositant les seves suaus i blanques pells sobre la falda dels dotze comensals, els -també dotze- púbers, desproveïts de robes i iniciatives, amb la voluntat imposada de servir en tot, i proporcionar aixopluc als desitjos de l'amfitrió i dels membres del clergue, la noblesa, la llei i l'exèrcit, que l'acompanyaven en tan excitant vetllada.
No hi va haver cap inconvenient en acceptar el menjar al mateix temps que una enorme verga es colava entre els raïms, o de vessar el vi sobre el tors del adolescent, per absorbir el brou caigut i succionar cada orifici, per besar després els llavis que havien recollit les seves calentes llavors sense vessar una sola gota. Van anar mesclant-se tots buscant el plaer. Els uns el trobaven en qualsevol mirada, en un simple gest, i acabava masturbat per si mateix o penetrat per qualsevol altre. D'altres s'agrupaven, llepaven i tocaven qualsevol membre erecte que busqués ser trobat.
Els servents van prendre als joves, obrint-se pas amb els seus enormes i durs membres, penetrant els seus bonics i verges anus, mentre algun dels convidats omplia la seva boca amb carns sucoses alhora que gaudia d'una plaent fel.lació. El Paborde s'aixecava la túnica rosada per mostrar el seu sexe que es tocava amb rapidesa. Un General era muntat i assotat mentre introduïa els seus dits més enllà de l'ànima d'un noi. Cadascun d'ells trobava el plaer a la seva manera; els uns amb l'exhibició, d'altres amb l'observació, amb el dolor de l'altre, amb la brutalitat, l'exclusivitat de la vetllada, l'oportunitat de tenir un cos i d'oferir el seu, sense cap límit imposat.
No va cessar en cap moment la música, que embolcallava els presents amb les seves notes estridents, d'acord amb la bogeria que es vivia, accentuant cada gest, cada crit, cada riure. El poc aire que es filtrava entre les gases dels finestrals, no feia més que augmentar les aromes penetrants que desprenien les mescles dels sucs de les fruites, de les vergues succionades, dels vins i els espermes vessats, de les carns devorades, penetrades, de les mans embrutades amb els excrements i els vòmits, de les suors i les sangs, de les llàgrimes dels plors.
El temps no existia per a ningú, va ser esborrat només enlairar-se la primera nota emesa per les cordes del primer instrument. No calien presses, i el tiberi era prou exquisit i abundant com per a satisfer tots els comensals.

Comentaris

  • No sé el perquè...[Ofensiu]
    rnbonet | 02-06-2009

    ...però em sembla un fragment d'alguna història molt més llarga. Potser vaig errat.
    Tant si no com si sí... salut i rebolica!