Un atac de ciàtica

Un relat de: Maria Quintana
En Carles està estirat al llit caragolant-se dolor. Un atac de ciàtica quan agafava el seu tallat de la màquina del cafè l’ha deixat clavat de bon matí. Sort n’ha tingut d’en Miquel, el seu company de feina, que l’ha acompanyat a casa amb el seu cotxe.
“Un bon amic en Miquel. Tant ell com la seva dona, l’Alícia, són extraordinaris”, pensa en Carles mentre espera que l’antiinflamatori li comenci a fer efecte.
De sobte, sent el soroll d’unes claus que obren la porta del pis. És l’Helena, la seva dona. Les seves passes són inconfusibles. En Carles no li ha dit que era a casa, no la volia amoïnar. Està a punt de cridar-la quan sent que està parlant per telèfon.
- Estic molla. Vols que t’ho ensenyi? Espera que em tregui les calces i m’apropi el mòbil. Ho veus com s’han inflat els meus llavis només de sentir la teva veu? El meu clítoris turgent espera amb delit la teva llengua juganera. No pots venir avui? Vaja! Així que ho hauré de fer tota soleta?
En Carles no es creu el que està sentint. La seva dona s’està masturbant i algú s’ho està mirant pel mòbil!
Prova d’aixecar-se del llit, però una fiblada de dolor li fueteja la cama esquerra i s’ha de tornar a estirar. El cap li dona voltes mentre per la seva ment comencen a desfilar les cares dels possibles amants de la seva dona.
- Vols que enfonsi els meus dits dins del meu cau humit? Encara més endins? Mira quanta mel que hi havia dins del meu rusc! És dolça i salada al mateix temps. Està bé, faré tot el que em diguis. M’untaré tot el cos amb aquesta gelatina esmunyedissa fins que els meus mugrons rebentin de plaer. No saps que a prop que et sento i com oloro des d’aquí el teu sexe. Estic tan suada...
L’Helena panteixa i els seus gemecs van pujant de to fins a arribar a l’orgasme mentre crida:
- Oh Alícia, amor meu!!!
En sentir com l’Helena crida el nom de la dóna del seu millor amic, el cos adolorit d’en Carles respon amb una incontrolable erecció.

Comentaris