Últim...

Un relat de: dragaroja

La llum es va apagar, el silenci es va tornar a apoderar de mi, les llàgrimes regalimaven suaument per la meva cara. La sang se'm va glaçar tenia encara els llavis humits, els ulls oberts, no veia res. Tan sols sentia el dolç flaire que havies deixat en sortir. Em vaig seure al sofà, el cap em donava voltes, aquell últim bes, aquell últim somriure, aquell últim "T'estimo", aquell últim " Fins després" . Ja no et tornaria a tenir al meu davant, mai més, et necessitava, no et podia deixar escapar. Tu ho eres tot. Em vas ajudar a aixecar-me sempre que queia, em vaig fer riure sempre que plorava, ho vas donar tot per mi. Vaig córrer a buscar-te, no et veia, només em guiava pels meus sentits, cada cop més ràpid. Et vaig trobar, sí, tu estaves caminant....Et vas parar, et vas girar...Tu estaves plorant...No em vas veure, volia dir-te alguna cosa volia cridar-te que tornessis amb mi, però no ho vaig fer. Et vas tornar a girar...Te'n vas anar. Volies fer realitat el teu somni, jo ja no pertanyia al teu món , havies d continuar caminant. Hi ha vegades que t'has de sacrificar pels que sempre t'han fet feliç.

Comentaris

  • Avril | 21-04-2005 | Valoració: 10

    Esta molt bé fer felis als ke tenvolten ! M'agrada molt continua escrivin!!!!

  • Eis!![Ofensiu]
    Gorwilya | 19-04-2005 | Valoració: 8

    Com que encara no havia llegit res teu aquí em tens... :P M'ha agradat aquest relat, és curtet, però expressa molt de sentiment... Tot i que és trist, també és bonic a la vegada...
    Vaig a continuar-te llegint, i tu no deixis d'escriure!!

    Per cert, em va encantar coneixe't a la trobada... Ja deus haver vist les fotos no? xD

    Una abraçada i petons!!

    Gorwilya

  • Hi ha vegades...[Ofensiu]
    bdjer | 15-04-2005 | Valoració: 10

    ...que t'has de sacrificar pels que sempre t'han fet feliç...

    Simplement, genial. Com sempre amb el teu estil únic que arriba fins al fons del cor. Mu wapu noia! Segueix scribin ;)

    bDjER

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Foto de perfil de dragaroja

dragaroja

24 Relats

76 Comentaris

37382 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
No hi ha gaire a dir sobre la meva vida o sobre mi mateixa......El meu naixement va ser en una freda tarda de febrer i des de llavors han anat passant els dies i els anys...el meu somni sempre ha sigut ser escriptora, mai ho serè, però sempre ho somiaré.

De tots els animals de la creació, l'ésser humà és lúnic que menja sense tenir gana, beu sense tenir set i parla sense tenir res a dir.