Impuntualitat

Un relat de: dragaroja

T'aixeques, et costa una estona reaccionar i adonar-te que has d'aguantar vuit hores d'explicacions apassionants. Després d'aquest pas d'assimilació, tens dues opcions :
a) Dutxar-te (en el cas que no ho hagis fet a la nit o en les últimes setmanes) vestir-te, esmorzar ( si tens educació física a primera hora és recomanable) i preparar-te per marxar.
b) Quedar-te dormint plàcidament.
Optes, en contra de la teva voluntat, per la primera opció. El problema és que, no saps per quina estranya raó sempre vas tard. Just quan has sortit i ja et trobes carrer avall et ve a la memòria que t'has deixat l'agenda on hi ha la nota per demanar dieta a casa ( casualment toquen "mongetes blanques sortint de l'olla"). En el cas de viure en un pis elevat o en un àtic, la cosa es complica i ja pots comptar que no arribes a temps. Per descomptat el familiar, amic o qualsevol altre tipus d'ésser viu que t'estigui esperant comença a cridar com un posseït i un histèric enmig del carrer. Arribat aquest punt tornes a tenir dues opcions:
a) Si tens la sort de viure a prop pots anar a l'escola caminant ( o corrents en el cas que el retard sigui considerable).
b) També tens la possibilitat d' anar-hi amb cotxe i maleir l'última cruïlla on el semàfor està tres segons verd i quatre minuts vermell.
La llarga "expedició matinal" arriba a la seva fi, ets a la porta i no hi ha ningú, et fa sospitar que o be és lleugerament tard o bé que resulta que el dia 2 d'agost no es fa classe.
El pitjor que et pot passar en aquests casos és que el professor hagi decidit canviar d'aula per algun motiu aliè a tu, et passes uns deu minuts recorrent els tres edificis en busca d'alguna cara coneguda. Per fi aconsegueixes trobar els teus companys, una veu profunda i una mirada de decepció per part del professor et mana anar a la biblioteca, no et deixa entrar. I quan, ben content, et disposes a sortir de la classe per fer aquells deures que per culpa de l'estrès no has acabat, et crida i t'amenaça:
- Ah, per cert, t'apunto un retard que et farà baixar la nota de l'últim examen.- (que casualment has aprovat amb un suficient).
I en aquest moment desitges haver-te quedat a casa dormint plàcidament.

Comentaris

  • Eis noieta!![Ofensiu]
    Gorwilya | 14-07-2006 | Valoració: 10

    Estava voltant per aquí hi he pensat que et passaria a llegir, veig que ho tens ben abandonat això... No pot ser, a veure si aviat hi ha novetats! ;P

    M'ha agradat aquest relat, té la seva gràcia...xD Està molt bé, a mesura que anava llegint m'imaginava un noi com a protagonista que li anaven passant totes aquestes coses...xD

    Continuo llegint el què hi ha pendent, i ja et deixaré comentaris!

    Petons i una abraçada!!

    Gorwilya

l´Autor

Foto de perfil de dragaroja

dragaroja

24 Relats

76 Comentaris

37242 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
No hi ha gaire a dir sobre la meva vida o sobre mi mateixa......El meu naixement va ser en una freda tarda de febrer i des de llavors han anat passant els dies i els anys...el meu somni sempre ha sigut ser escriptora, mai ho serè, però sempre ho somiaré.

De tots els animals de la creació, l'ésser humà és lúnic que menja sense tenir gana, beu sense tenir set i parla sense tenir res a dir.