Uns quants consells

Un relat de: dragaroja

L'agonia de les paraules que estic escrivint només la sento jo. No pots ni intentar percebre una mil·lèsima part del que brolla dins meu. Tan sols puc dir-te uns mísers mots. No permetis que t'arrosseguin fins la costa, quan tot just en surtis. No permetis que t'esclafin les idees, ni que et trepitgin el dur amor que no pots abandonar i pel qual seguiràs lluitant des de l'alba fins que els últims rajos de Sol t'acaronin les parpelles. No deixis que destrossin els teus somnis, que malmetin les teves promeses, que trenquin les cadenes que et lliguen. Que no t'arrenquin les arrels que necessites per continuar endavant, els únics motius als quals confies la teva felicitat. No, si et plau, no vull que desapareixin les teves ganes de continuar el llarg viatge que et durà fins el que tant has desitjat.
No deixis que mai ningú m'aparti de tu.
Atentament, la vida

Comentaris

  • Molt bo[Ofensiu]
    bdjer | 21-12-2005 | Valoració: 10

    Jajajaj molt bo noia, un final com n'hi ha pocs.

    Apa, petonsss

    Bdjer

  • Molt bo[Ofensiu]
    bdjer | 21-12-2005 | Valoració: 10

    Jajajaj molt bo noia, un final com n'hi ha pocs.

    Apa, petonsss

    Bdjer

l´Autor

Foto de perfil de dragaroja

dragaroja

24 Relats

76 Comentaris

37243 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
No hi ha gaire a dir sobre la meva vida o sobre mi mateixa......El meu naixement va ser en una freda tarda de febrer i des de llavors han anat passant els dies i els anys...el meu somni sempre ha sigut ser escriptora, mai ho serè, però sempre ho somiaré.

De tots els animals de la creació, l'ésser humà és lúnic que menja sense tenir gana, beu sense tenir set i parla sense tenir res a dir.