"TOTA LA VIDA VIVIM SOLS. PERÒ NO DEIXEM D'ESTAR ACOMPANYATS."

Un relat de: Maria12


La vida és complexa. Té moments bonics i moments que no voldries tornar a viure'ls, moments on et menges el món i moments on el món et menja a tu,... Però crec que el més bonic de la vida és que tot i que les decisions les prens tu sola, quin goig i plaer dona sentir-te recolzada.

Des de ben menuts anem prenent decisions. No recordo quina va ser la meva primera decisió important que vaig fer en la meva existència, però sens dubte dono les gràcies per tindre a una família que ha estat sempre recolzant-me i donar-me els millors consells que tindre durant tota la meva vida.

Quin goig que dóna saber que, passi el que passi, tindré uns braços on plorar i unes orelles on sentir-me escoltada, quin goig saber que tinc persones al meu costat que, passi el que passi, estan al teu costat per treure't un somriure en els mals moments. Quin goig veure que les persones que t'estimen estan orgulloses dels teus èxits i comparteixen els teus bons moments.

Que important és també tindre amigues i amics en aquesta vida per compartir moments, rialles fins que fa mal la panxa, secrets, per fer-nos mirades que valen més que mil paraules, per ser un suport incondicional, perquè estan també en els bons moments i en els mals moments...

Crec que tot això és el que fa que la vida sigui bonica perquè al final sí que ets tu qui pren les decisions, però tenir unes persones al darrere que estan en tu, és impressionat.
A totes aquelles persones que m'acompanyeu en aquest camí, moltes gràcies!

Comentaris

  • Un bon valor[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 18-09-2022

    Tots tenim bons i mals moments, i tenir qui t'escolti, t'abraçi, qui rigui, qui plori amb tu, és d'un valor incalculable, tot resulta més planer. I és molt bonic agrair-ho

    Enhorabona!

    Cordialment.

    Rosa.

  • Prou bé | 18-09-2022

    Si és autobiogràfic enhorabona! Tens molta sort i cuida els que t'acompanyen!
    Amb total cordialitat