Tot just de bon matí

Un relat de: jogasser

Ens llevem aviat per aprofitar al màxim el preciós dia que s'ens presenta. Mentre la Laia es dutxa, vaig preparant el cafè. Surto a la terrassa, encenc una cigarreta i aspiro el fum. El sol dóna de ple i es reflecteix en totes les parets. M'aixeco una mica la samarreta que m'he posat al llevarme del llit per assegurar que vaig degudament depilada. Dono un cop d'ull i un parell de copets al meu pubis per donar la meva aprovació. Dono mitja volta, i el sol escalfa el meu cul.
A la cuina se sent la cafetera anunciar que el cafè ja està llest. Preparo dues tasses en l'instant en què la Laia apareix embolicada amb una tovallola. A penes li cobreix un terç del seu esvelt cos. Les seves cames queden totalment al descobert, mostrant fins i tot part de les seves natges. Em mira amb aquests ullets que, després d'haver dormit, semblen més xinets encara, amb unes lleus bossetes que li donen un aire de vici que m'encanta. Prenem els nostres cafès i m'aguanto de tocar-la. No arribaríem a sortir de casa. Vaig a dutxar-me.
Mentre m'ensabono les cames alçant l'una després de l'altra, noto les seves mans per l'esquena que em van acariciant suaument els pits. Dels pits baixen al ventre i lliscant dolçament, es van separant, agafant camins diferents. L'una, arriba ràpida al meu cony i em fa corbar l'esquena. L'altra s'obre camí entre les meves natges i arriba just fins el forat del meu cul, fent que el meu cos s'estremeixi i l'apreti cap endavant iniciant un moviment continu cap endavant i cap enrere. Les seves mans, cap amunt i cap avall, lliscant suaument, iniciant de nou el recorregut quan s'arriben a tocar en el camí. Doblego el meu cos cap endavant agafant amb les meves mans les dues aixetes de la dutxa, exposant el meu cul i el meu cony, separant les meves cames, sense parar el moviment, sentint els seus dits moure's pels meus orificis, penetrant, una vegada i una altra, sense treva. Sento un plaer enorme. Abaixo el cap i em mossego l'espatlla. El torno a aixecar i tiro el meu cos cap endavant, el meu cul obert i perforat, cap enrere, buscant més plaer, volent ser més penetrat si és possible, engollint amb el meu cony els seus dits que rebenten les meves parets internes, que arriben fins al fons. Ja no sé per on em folla. Sento tant de plaer i tinc tant foc dins meu, que noto com si la Laia sencera estigués dins, com si el meu cul i el meu cony fossin un de sol i ella s'endinsés sense compassió, bombant una i altra vegada. Crido. És una barreja de dolor i de plaer que ha començat amb dolçor i està adquirint uns matisos que m'espanten. Crido amb força, amb la força que li van faltant a les meves cames que es dobleguen per moments. La meva ànima abandona el meu cos, deixant només el plaer que es queda amb mi. Els meus crits són cada vegada més intensos. Sóc al terra de la dutxa.
La Laia em mira espantada. Apreto les cames contra els pits i m'abraço. Tremolo. La meva ànima ha tornat. El plaer no ha abandonat del tot el meu cos. Sento com si no volgués marxar.
- Quina passada!. Estiro la meva mà perquè m'ajudi a posar-me dreta.
- M'has espantat -diu la Laia amb una veu que m'arriba com si fós molt lluny.
- Ha estat una passada. Què m'has fet?, Què m'han donat aquestes mans? Encara em tremolen les cames.

Ens abracem en silenci una bona estona. Després entrem a la dutxa per refrescar-nos i sortim del bany. Ens vestim i ens n'anem al carrer. Són les deu i el dia tot just comença.
Prenem la carretera de la costa, un cop hem deixat enrera l'autopista. Pararem en qualsevol platja, no tenim cap preferència.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer