Torno a casa

Un relat de: GTallaferro


Enmig dels grans estralls de les contínues batalles sense treva, que han parit pernicioses torres negres de terror, que han enfosquit de tedi i misèria el meu esguard; enmig d'aquest aferrissat combat intern, que ha devorat quasi bé tota la meva vigoria, que ha viciat la meva energia; avui, per fi, la meva ànima m'ha revelat, a través d'una suau carícia de ploma a la meva atormentada consciència, que la guerra s'ha acabat i, que, després d'aquesta ardua lluita, finalment, torno, torno a casa per retrobar-me amb la meva essència més íntima, la meva antiga pàtria alada, neta ja de tant dolor, de tant horror, per seguir fent aquest camí lluminós amb tu.

Comentaris

  • gypsy | 18-05-2007 | Valoració: 10

    poema d'esperances, fugint del horror i de la misèria humana. Esperança, llum, amor, algú que espera.
    Un cant a la vida, a la supervivència a superar els obstacles i els records que són por.
    Profund, intens.

    petons.

    gyps

  • ginebre | 11-02-2007

    Per fi! G.Tallaferro, per fi! Tornar a casa i nodrir-se.
    Gràcies!!

l´Autor

Foto de perfil de GTallaferro

GTallaferro

67 Relats

153 Comentaris

61382 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Vaig néixer l'onze de maig del 75, el dia de Sant Eudald, patró del meu estimat Ripoll, que guarda com a preuada possessió el magnífic Monestir de Santa Maria.
Des de sempre m'han apassionat les lletres. Pel que fa a la lectura, m'encanta llegir impulsada per la curiositat d'aprendre com comprendre millor el món i també a mi mateixa. Els llibres són el meu millor mitjà de transport cap a nous móns i noves idees. I en referència a l'escriptura, haig de dir que la considero un gran mètode de catarsi que intento practicar sempre que puc.
També m'agrada dibuixar, anar al cinema i multitud de petites coses que donen color a la vida,com acariciar els meus gatets, en Xin xin i en Kiri.

En fi , només dir-vos que em fa molta il·lusió que llegiu els meus relats!!