Tornes a ser tu...

Un relat de: TMR .
Tornes a ser tu. Tornes a ser aquell, el mateix del primer dia, el mateix que ella va veure i es va fondre al primer instant. Aquell del somriure càlid i picaresc, el de la mirada profunda i les mans suaus. Aquelles mans... aquelles mans que ella havia pensat damunt seua milers de vegades, aquelles que un dia la van recórrer. Tornes a ser el dels cabells llisos i l’olor dolça que la feien remoure per dins. Ara et sent menys d’ella que mai però sent les mateixes ganes de veure’t que aquell primer dia, i el segon i tots els que compartireu junts, com a companys, com a amants.

Tornes a ser tu el que col•lapsa els seus somnis i el que és la primera imatge segons abans de obrir els seus ulls pels matins. Tornes a ser el primer pensament que li ve al cap quan ha de demanar un desig, ets el seu desig. I no sap perquè, o pot ser si, però et troba a faltar. I molt.

Tornes a ser tu, el de les anades i tornades, l’accelerador oficial de les seues pulsacions, el culpable de les papallones rebotadores del seu estomac, el mateix que fa que el seu nom en altres boques no sone igual... ningú sap dir el seu nom com tu. Ets el culpable de que no desitge altres llavis ni altres paraules boniques... Ets tu i ningú més.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

TMR .

42 Relats

20 Comentaris

24997 Lectures

Valoració de l'autor: 8.88

Biografia:
Vaig néixer al 1993.

No sóc escriptora professional, ni molt menys. Escric quan tinc alguna cosa dins i no se com treure-me-la. Quan els sentiments s'acumulen i no tenen per on eixir.
No se si escric per oblidar-te o per recordar-te. El més segur és que ho faja per poder dir totes les coses que mai et diré a tu. D'alguna manera hauré de treure-me-les d'ací dins...
M'agrada escriure i el que més m'agrada de tot són els somriures. Mai ix de casa vestida sense un somriure. Dies els somriures són més feliços i dies més tristos, però mai pot faltar entre els meus complements. M'agrada somriure, però m'agrada més que em regalen somriures.

Sempre havia sigut la persona més optimista del planeta fins que em vaig adonar de que no totes les coses són de colorets, suponc que seran les conseqüències de crèixer... Però, sempre estic disposada a rebre tot tipus de critiques i recomanacions que m’ajuden a millorar.