T'ESTIMO, PILAR!

Un relat de: kefas
"T'estimo, Pilar"
Vaig obrir els ulls. Els seus estaven a un pam dels meus. Tancats. Es movien rítmicament amb la seva respiració, entretallada. Vaig sentir el pes del seu ventre sobre el meu i em vaig adonar que les meves cuixes estaven tremolant i una escalfor agradable s'expandia des dels genitals. Vaig intentar expressar alguna cosa, sense tenir clar el què, però la meva respiració era tant profunda que m'impedia parlar. Ell devia notar que em passava alguna cosa perquè la seva pelvis es va aturar i va obrir els ulls. Llavors ho vaig comprendre. Feia temps que m'acompanyava una sensació que en aquell moment es va traduir en una idea clara. Notava que la musculatura se’m havia tornat més rígida, i amb un gest sobtat, que em va sorprendre, vaig posar les mans sobre el seu pit i el vaig empènyer amb força. Els seus ulls es varen obrir encara més i va cridar "Però, què fas! " El que vaig veure rere les seves pupil·les va confirmar el que temia, feia temps que tenia la percepció que el relat dels ulls no era el de la boca. Amb un segon esforç brusc me’l vaig acabar de treure de sobre mentre cridava "Ja has oblidat que em dic Isabel?"

Comentaris

  • Et transcric el comentari que et vaig fer al Repte Clàssic. Espero que hagi estat del teu gust...[Ofensiu]
    brins | 29-05-2021


    "En aquesta ocasió, l’autor descarta la ironia que moltes vegades utilitza, però igualment aconsegueix una molt bona expressió escrita. Amb frases molt acurades, escriu un inici engrescador, un nucli atractiu, i un final sorprenent. Malgrat que la situació d’infidelitat que explica pugui haver tingut lloc en diverses ocasions, el text és força original i llança un dard contra la deslleialtat; seria difícil que algun lector no estigués d’acord amb ell…
    Potser hi utilitza massa possessius ja que en català se’ns recomana utilitzar-ne pocs. Alguns que no són imprescindibles els hauria d’haver elidit, i d’altres, més necessaris, els podria haver substituït per un pronom feble. També comet alguns petits lapsus, pocs: falta una coma abans de “ d’ortografia”, i hi ha una apostrofació de pronoms incorrecta, perquè en una combinació binària sempre s’apostrofa la vocal del segon pronom, no la del primer."

  • A qui estimes a Pilar o a Isabel?[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 23-05-2021 | Valoració: 9


    Ho expresses d'una manera un tant surrealista... però m'ha fet gràcia aquest relat, entre Pilar i Isabel... ha ha ha...
    Entre biogràfica i eròtica...
    Molt bé, Kefas.

  • jo tampoc...[Ofensiu]
    Atlantis | 22-05-2021

    l'he acabat d'entendre,,,últimament fas uns relats una mica complicats...(!!!)

  • alternatives...[Ofensiu]
    Homo insciens | 22-05-2021

    Ha!, ha!, ha! Per això és millor dir sempre "carinyu"! 

  • Lapsus linguae ?[Ofensiu]
    Prou bé | 22-05-2021

    Potser és quelcom més profund el que fa confondre els noms...cal vigilar !