Tendresa

Un relat de: Estel d'argent

Poc a poc, com si es tractés d'una fulla que es cargola sobre ella mateixa, les línies dels ulls es van tornar més rodones i suaus, més juntes unes de les altres. Aprofundien dins la pell formant plecs que eren com les ones d'una mar serena. Els ulls, d'un blanc mat, tremolaven lleugerament mentre la pupil·la, més negra que mai, s'endinsava en la melangia. El verd deslluït i trist mostrava el contrast de les dues estaciones que convergien. Dues mitges llunes acompanyaven els llavis insegurs, d'una alegria poc definida. I, de cop, com si un pes atragués el cos cap a baix i fixés els peus al terra com dos blocs de ciment, sí, quan tot això va passar, el cos es va arrufar tot ell, es va sentir geperut i va anar fent-se petit, dòcil i espantadís.
Però el cos encara era el cos. La mà blanca va acostar-se indecisa cap a la galta d'ell i en va encendre un petit i discret llumí que exhibia una llum de conte, d'aquelles que encara fan imaginar. Els cossos, les pells, les textures, l'escalfor, les mirades, el primer petó, el temps que passa, les carícies entre mantes, les il·lusions, l'esperança, l'amor que també es fa gran... tot es va tocar silenciosament.
Va renéixer i desaparèixer la primavera entre la multitud sorollosa, els fars dels cotxes i els aparadors de les botigues. I cada paraula de desig i llum, dita amb la veu invisible de l'ànima, va entonar una melodia d'ulls que s'adormen tranquils, orgullosa, solitària i compartida. I les dues mitges llunes es van quedar fitant-se una a l'altra.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Estel d'argent

Estel d'argent

53 Relats

98 Comentaris

61747 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
"La vida m'ha ensenyat a pensar, però el pensament no m'ha ensenyat a viure" (Herzen).

Aquesta és una de les cites que més m'agraden... segurament l'escriptura no ens ensenyarà a viure, però sí a pensar, que ja és molt.

Què dir de mi? Podria donar dades biogràfiques sobre mi, què faig, què deixo de fer, etc., però això ja ho anireu descobrint amb els relats d'aquesta pàgina...

Només diré que les paraules són com un tros de fang deforme a punt perquè algú mig despistat i innocent li doni forma, a punt perquè algú cregui que encara està tot per fer.

Sempre he pensat que aquest món necessita encara molta més imaginació... ;p